fbpx

Testbeszéd, testtartás, mozgás, poziciók

Nemcsak az öltözéked, hanem a testtartásod is többet kommunikál rólad, mint gondolod. Külső megjelenésünk annak megnyilvánulása, ahogyan belül érezzük magunkat, a testbeszédünk pedig remekül feltárja a belső igazságainkat. A nonverbális jeleidből rengeteg információhoz lehet jutni, éppen ezért jutottak nagy szerephez a testbeszéd értelmezéséről szóló könyvek az utóbbi évtizedekben.

Képzelj el két, külsőre egyaránt vonzó embert. Az ember szinte azonnal tudja, melyiknek alacsony az önbizalma, ahogy azt is rögtön felismerjük, aki fel meri vállalni magát, és magabiztos a kiállása. Ha valakinek nincs megfelelő önbizalma, az rögtön meglátszik a tekintetén, a tartásán, a testbeszédén. A magabiztosság lényegében egy csendes bizonyosság, ami egyszerűen és megmagyarázhatatlanul sugárzik az emberből.

A fej, a váll, és a felsőtest tartása dönti el, hogy vonzó leszel mások számára, hogy vajon szívesen közelednek-e hozzád, vagy inkább elfordulnak tőled. A testtartásod elmondja a világnak, hogyan kezeljenek.

Időpontot kérek a Testbeszéd, testtartás, mozgás, poziciók modulra