• Hiába vásárolsz egyre több ruhát, de még mindig nincs mit felvenned?
 • A szekrényedet kinyitva sok ruhát látsz, mégis csalódott vagy, mert nem tudod, hogyan társítsad egymáshoz a ruháidat?
 • Kevesebb időt szeretnél tölteni a hozzád illő legjobb öltözék kiválasztásával, mely megfelel a testalkatodnak és arányaidnak?
 • Unod már, hogy mindig ugyanazokat a régi ruhákat viseled, kreatívabbá válnál, hogy ne mindennap ugyanazt a farmert és pólót viseld?
 • Van néhány ruhád a szekrényedben, melyekről nem tudod, hogyan viseld, és szeretnéd tudni, hogy érdemes megtartanod, vagy inkább meg kell válnod tőlük?

Tanácsadásaink segítenek ezen, és kikerülheted a ruhavásárlás csapdáját is. Hogy mi is ez?

A rossz ruhavásárlás csapdája:

Lehet, hogy sok olyan ruhád van, amit nem viselsz, mert nem érzed jól magad benne, vagy fogalmad sincs, hogyan kell egymáshoz társítanod őket. Egyre több ruhát vásárolsz, mert azt gondolod, hogy az majd segít— de még mindig nem tudod, hogy mit vegyél fel, így irány a szennyestartó, és kihúzod a tegnap viselt ruhádat. Nos, nem kell így lennie…

Hol van itt a csapda? Mivel nem foglalkozol azzal, hogy miért nem viseled a ruhákat, akkor ugyanazokat vásárolod meg újra és újra, amiket szoktál… és így folytatódik a ciklus. Van egy gardróbod, tele ruhákkal, de nincs mit viselned. Megszakíthatod a ciklusát a megfelelő ismeretekkel.

Vedd igénybe a szolgáltatásainkat:

A stílusod fejlesztését a következő szolgáltatásokkal segítjük

Gardróbrendezés

Mentorált vásárlás

Haladó stílusszolgálat

Gardróbaudit / Gardróbrendezés

A tapasztalatok szerint a legtöbb ember gardróbjának több mint fele felesleges ruhadarabokból áll. Gyakran előfordul, hogy olyan ruhák sorakoznak a szekrényben, amelyek évek óta érintetlenek… A gardróbrendezéssel ezen az áldatlan állapoton változtatunk! Hozz létre egy ideális ruhásszekrényt, ami könnyedén működik a testalkatodnak és az életmódodnak megfelelően.

Ezt a szolgáltatást alapvetően praktikus a szín és testalkatelemzés után igénybe venni, mert akkor jobban fogod érteni, hogy szelektálás közben melyik ruhadarab miért jó, vagy miért nem felel meg neked. Ha érdekel a színtanácsadás és testalkatelemzés, nézd meg a komplex stílustanácsadásunkat.

Azonban akkor is tudunk gardróbrendezésben segíteni, ha ezen nem tudsz részt venni, sőt igénybe veheted online is ezt a szolgáltatásunkat. Erről olvashatsz itt.

Tippek a tökéletes ruhásszekrény kialakításához

Áttekintjük a jelenlegi szekrényed egyes darabjait, tippeket adunk a meglévő ruhatárad frissítéséhez. Útmutatásokat kapsz, hogyan lehet új életet lehelni a már korábban megszerzett ruháidba és kialakítani a mindennapi könnyed öltözködést biztosító szekrényt.
A célunk olyan gardrób felállítása számodra, ami tökéletesen illik hozzád, és a ruhadarabokban jól érzed magad. Így legközelebb már nem állsz tehetetlenül a szekrény előtt, hogy „mit vegyek fel?”

Mentorált közös vásárlás

A stílustanácsadáson megbeszélt ismeretek alapján a legelőnyösebb ruhadarabok beszerzésére kísérünk el, és ilyenkor az elméleti ismereteket gyakorlatba ültetjük.

Közös beszerzőkörútra szükséged lehet akár azért, mert

 • A ruhavásárlás számodra eddig kellemetlen élmény volt és rengeteg idődet elvette
 • Sokszor tanácstalan vagy, hogy meg kellene venned vagy sem az üzletek kínálatában megjelenő új divatos darabokat, zavarban vagy az üzletekben, ezért utálod a vásárlást
 • Meguntad, hogy másokat megfigyelve ötleteket szerzel az öltözködésedhez, de ha kipróbálod, mégsem olyan az eredmény, mint amire számítottál
 • Szeretnéd elkerülni az ingervásárlást, amikor olyan ruhákat vásárolsz, amiket végül nem veszel fel
 • Kifejezetten egy adott eseményre szeretnél egy ruhát,
 • Életszakaszváltásban vagy – például babát vársz vagy új munkahely miatt van szükséged ruhatárad frissítésére,
 • A gardróbrendezés során a kiselejtezett ruhák helyett be kell szerezni néhány alapdarabot,
 • Bármilyen kiegészítő-, táska-, cipővásárlásban is kérheted a segítségünket.

Leld örömöd a ruhatáradban, és ne költs feleslegesen. Bízd magad szakértelmünkre, megkeressük a színtípusodnak megfelelő árnyalatú, testalkatodhoz és az egyéniségedhez leginkább illő darabokat.

 

Haladó szintű stílusfejlesztés

Ez egy kifejezetten a te igényeidhez szabott szolgáltatás, ahol egyéni fejlesztés zajlik a több alkalmas mentorfolyamat során. Folyamatos támogatásban van részed, mert fontos, hogy a megszerzett stílussal kapcsolatos ismereteket be is tudd építeni. Kifejezheted a személyiséged erősségeit a vizuális hitelesség révén.

Az első alkalommal a tanácsadás során megvitatjuk az életmódod, céljaid és törekvéseid, és közösen felfedezzük, hogyan tudjuk a személyiségednek megfelelően tovább fejleszteni a stílusodat. Úgy tervezzük meg, hogyha szükséges, lefedjük a stílus minden aspektusát, hogy tudást, megértést, magbiztosságot nyújtson a stílus és gardróbszekrény teljes kiépítéséhez.

A harmóniára és teljességre törekvés szemléletében többek között szó lehet önismeretről, önmagunk hiteles képviseletéről, különböző stílusszabályokról, öltözködési kódokról, a színek pszichológiájáról, a színek használatának szabályairól, etikettről, viselkedéskultúráról.

Különböző finomításokat végzünk a személyes stílusod fejlesztése érdekében. Nemcsak a megjelenéseddel foglalkozunk, hanem fontos, hogy közelebb kerülj magadhoz, és elfogadd magad, ebben is segítünk.

Meghatározzuk és felépítjük a legjobb semleges, valamint a kiegészítő színekkel az alap ruhatárad. Kívánság szerint elkészítjük a hozzád illő egyedi ruhákat.

Megéri felfedezni a stílusod hihetetlen erejét.

Jelentkezz  egy olyan stílus megteremtésébe, amely jobb élethez vezet!

Foglalj időpontot a kiválasztott szolgáltatásra:

Jelentkezés 3 egyszerű lépésben a Stílus-infúzió konzultációra:

1

A jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt, és küldünk neked egy emailt iránymutatásokkal.

2

A konzultáció előtt ki kell töltened egy kérdőívet, hogy milyen kihívásokkal küzdesz, mik az igényeid, miben kérsz segítséget.

3

A konzultáción a kitöltött kérdőív alapján felkészülve várunk, megosztjuk veled a javaslatainkat, amely megfelelnek az életmódodnak, testalkatodnak és a személyes stílusodnak.