Neked is ismerősek ezek a mondatok?

 

 • Mindig is érdekelt az öltözködés, mégis úgy érzed, hogy még nem találtál rá a személyes stílusodra?
 • Időnként megújulnál,  szeretnél kicsit másképp kinézni? Amiből az lesz, hogy elrohansz a fodrászhoz, kipróbálsz egy új hajszínt, aztán mégsem vagy elégedett az eredménnyel, és a környezetedtől sem kapsz pozitív visszajelzést?
 • Tele a gardróbod ruhával, mégis tanácstalanul állsz reggel a szekrény előtt, mert nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel?
 • Kevés olyan ruhadarabod van, amiben igazán jól érzed magad?
 • Van érzéked a jó megjelenéshez, és ezt szeretnéd tovább fejleszteni, finomítani?

 

A szobámban rend volt.
De aztán el kellett döntenem, hogy mit vegyek fel.

Miért fontos, hogy milyen a külsőd?

Olyan világban élünk, ahol a küllem fontos részét képezi életünknek. A stílusos megjelenés és a kedvező megítélés között tagadhatatlan az összefüggés. A választékos és kifinomult külső hat a környezetünkre, a pozitív visszajelzések visszahatnak a személyiségünkre, önbizalmunkat erősítik.

Hallottál már a 30 másodperces szabályról?

Röviden a lényege az, hogy egy újdonsült találkozás első 30 másodpercében máris véleményt formálunk a másikról. Ismerős, ugye? Hiszen ezt mindannyian alkalmazzuk akaratlanul… Az első benyomás fontosságáról számos kutatást, kísérletet is végeztek. Kimutatták azt is, hogy a partner viselkedésére és megjelenésére 55%-ban, a hangjára 38%-ban, ám az elhangzottakra csak 7%-ban emlékszünk később. Megdöbbentő számok, igaz?

Éppen ezért hasznos a stílustanácsadás, mivel a vonzó külsejű emberekhez automatikusan jobb tulajdonságokat társítunk, ezért sikeresebbek az élet számos területén.

A ruha amit viselünk, szabása, színe határozza meg környezetünknek rólunk való véleményét.

Luigi Pirandello

A stílusod fejlesztése gyökeresen megváltoztatja az életed

Hogyan változik meg az életed a stílustanácsadás után?

 • Megismered külső adottságaidat, és ezeknek megfelelően tudod majd kiválasztani a számodra előnyös fazonokat és színeket.
 • Több időd marad hasznos dolgokra, mert az öltözködéssel kapcsolatos napi döntéshozatal egyszerűbbé válik, hiszen pontosan fogod tudni, mit és hogyan érdemes viselned.
 • Egyszerűbb és tudatosabb lesz a ruhák beszerzése.
 • Képessé válsz összeállítani az alapruhatáradat, amely nem csak praktikus és jól használható lesz, de minden darabja a harmonikus megjelenésedet szolgálja.
 • Pénzt takarítasz meg és a környezetet is kíméled, hiszen csökkented a hasztalan impulzusvásárlások számát.
 • Nem okoz gondot a továbbiakban a „mit vegyek fel?” kínzó kérdése, és örömtelivé válik számodra az öltözködés.

 

Ilyen eredményeid lesznek, ha megfogadod a stílustanácsadáson kapott javaslatainkat

Hogyan zajlik egy stílustanácsadás?​

Beszélgetéssel kezdünk egy stílustanácsadás során, hogy jobban megismerjünk, ilyenkor minden rólad szól. Együtt kiderítjük, mi a célod, mit szeretnél elérni, mit mutatnál magadról a külvilág felé. 

Az általunk viselt ruhák ugyanis erőteljes jeleket küldenek környezetünknek, bemutatva azt az önképet, amelyet meg akarunk jeleníteni. Ehhez érdemes tisztában lenni, hogy ki vagy, milyen céljaid vannak, és milyen üzenetet szeretnél küldeni a környezeted felé.

A stílustanácsadás tehát nem az aktuális divattrendről szól, hanem a legfontosabb célja, hogy egy újfajta szemszögből ismerd meg önmagad.

Egyedi igényeid szerint többféle lehetőséget kínálunk számodra!

 • Egyéni stílustanácsadásunkon kiemelt figyelmet fordítunk a Te egyedi igényeidre, problémáidra.
 • Természetesen kívánság szerint páros tanácsadást is vállalunk, ahol érkezhettek anyukátokkal vagy testvéretekkel, párotokkal, barátnőtökkel.
 • Kis csoportos stílustanácsadás workshop, mely maximum 3-5 fő részvételével zajlik, hogy mindenkire jusson elegendő személyes figyelem.
 

A nőknek általában két problémájuk van:
– Nincs egy ruhájuk se, amit felvegyenek. “Nincs semmim”
– Még sincs hely a szekrényükben, mert túl helyet foglalnak a „semmik”

Színtanácsadás segítségével megnövekszik a vonzerőd

A színtanácsadás az évszakelmélet alapján alapszik, melyet Johannes Ittenhez kapcsolunk, aki a harmóniában lévő színeket négy kategóriába sorolta. Az évszaktípusok (tél, tavasz, nyár, ősz) jellegzetes tulajdonságokkal rendelkeznek. Az embereket is legalább négy csoportba tudjuk sorolni a természetes adottságaik alapján. Ilyen természetes színek közé tartozik a bőrszín, szem- és szemfehérjeszín, szájszín, hajszín, szemöldök és szempilla szín is.

Az évszakelmélet abban segít minket, hogy a saját színeinkhez tudjunk mit párosítani a világ többi színéből. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne hordhatnánk bizonyos színeket. Csupán annyit, hogy annak az adott színnek a megfelelő, hozzánk illő árnyalatát kell megtalálni. 

Az adottságainkkal harmonizáló színárnyalatok életet és vitalitást kölcsönöznek számunkra. Arcunk színe frissebb, tisztább és ragyogóbb lesz, szemünk csillog, kisebb bőrhibák, ráncok kevésbé látszódnak. 

Az ellentétes színek viszont megerősítik és kisebb esztétikai hibáinkra irányítják a figyelmet. Ha nem megfelelő színeket viseled, akkor fáradtnak, nyúzottnak, sápadtnak tűnhetsz, szemed csillogása eltompul, megjelennek a finom ráncok, sötét karikák, foltok.

A színtanácsadás során megkeressük a hozzád hamonizáló színeket, ezáltal könnyebben éled meg a benned rejlő szépséget és vonzerőt a színek világán keresztül. Számunkra fontos, hogy felismerd a benned rejlő vonzerőt, ezért a színkendők segítségével, a tanácsadás keretében kiválasztjuk a számodra legelőnyösebb színeket, és közben felszínre hozzuk a rejtett külső-belső szépségedet!

Testalkatelemzés, tanácsadás

Előnyös megjelenés a testalkatodnak megfelelő öltözködési trükkök segítségével. Meg fogod érteni, hogy mi az, ami szükséges, hogy jobban érezd magad a ruháidban.

Megvizsgáljuk a testalkatodat – itt fontos az őszinteség, de nem kell aggódnod, mi sem vagyunk tökéletesek. A magasságod, méreteid és az arányaid is szerepet játszanak abban, hogy hogyan érdemes ruhát választanod. A testalkat ismeretében tudod megérteni, hogy milyen fazonokkal, szabásvonalakkal, ruhahosszakkal, anyagokkal javíthatod optikailag a megjelenésed. 

Testreszabott tanácsokat kapsz, hogyan lehet kiemelni a testalkatod olyan területeit, amelyekkel elégedett vagy, és elfedni azokat, amelyeket kevésbé szeretnél megmutatni. Így a jövőben az alkatodhoz illeszkedő ruhákat tudsz választani, ami hozzásegít az önbecsülésed erősödéséhez is.

A konzultáció segít felismerni, hogy nem a megjelenéseddel, a testalkatoddal van baj, hanem csak eddig a megfelelő tudás hiányában nem a megfelelő ruhákat választottad ki. Közelebb kerülsz a testalkatod elfogadása felé!

Nem számít, hogy milyen méreted és formád van, az öltözködésnek szórakoztatónak és egyszerűnek kell lennie!

A testalkatelmzés szolgáltatásunkat igénybe tudod venni online konzultáció során is.

Az öltözködési stílusoddal megmutathatod a csodás személyiséged

Összhangot teremtünk a személyiséged és az általad viselt ruházat között. A stílus egy hatékony kommunikációs eszköz, melynek segítségével megmutathatod a világnak, hogy ki vagy.

„A ruha teszi az embert”

Miután foglalkoztunk azzal, hogy milyen színek állnak jól, és milyen a testalkatodnak megfelelő öltözködés, érdemes foglalkozni még egy fontos tényezővel, a személyes stílusunkkal.

A jól öltözködés az a képesség, hogy olyan megjelenést hozz létre, ami hangsúlyozza az előnyös tulajdonságaid, valamint hitelesen mutat be, anélkül, hogy megszólalnál.  
A személyiséged meghatározza, hogy milyen ember vagy, és akkor hiteles a megjelenésed, ha a ruháid választásában tükröződnek a személyiséged vonásai.  Ekkor térünk ki arra is, milyen kiegészítőket, ékszereket érdemes hordanod.

A divat azt mondja: “Te is”, a stílus azt mondja: “Csak én”.

Személyiségünk megértése segít meghatározni a személyes stílusod, éppen ezért fontos, hogy megfelelő önismerettel rendelkezz. A stílusszemélyiség az a bennünk rejlő egyedülálló karakter, aki a stílusválasztások révén kifejeződik.

Amit leginkább keresünk, az az eredetiség. A stílusod a tiéd, és nem kell, hogy ugyanolyan legyél, mint mindenki más. Ami igazán tökéletessé teheti a megjelenésed, ha a személyiséged kiragyog a megjelenéseden keresztül. Ezért segítünk a stílusszemélyiséged meghatározásában és kifejezésében.

A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.
Giorgia Armani

Színtanácsadás

 • Egyéni 29.900 Ft

  Időtartam: 2 óra

 • Páros 24.900 Ft / fő

  Időtartam: 3-4 óra

 • Csoportos 19.900 Ft / fő

  Maximum 4 fő
  Időtartam létszámtól függően 5-6 óra

Testalkatelemzés

 • Egyéni 19.900 Ft

  Időtartam: 1,5 óra

 • Páros 17.900 Ft / fő

  Időtartam: 2 óra

 • Csoportos 15.900 Ft / fő

  Maximum 4 fő
  Időtartam létszámtól függően 3-4 óra

Komplex stílustanácsadás

 • Egyéni 44.900 Ft

  Időtartam: 3-4 óra

 • Páros 34.900 Ft / fő

  Időtartam: 5-6 óra

 • Csoportos 29.900 Ft / fő

  Maximum 4 fő
  Időtartam létszámtól függően 7-8 óra

Foglalj időpontot a személyre szabott stílustanácsadásért:

Jelentkezés 3 egyszerű lépésben konzultációra:

1

A jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt, és küldünk neked egy emailt iránymutatásokkal a stílustanácsadásról.

2

A konzultáció előtt ki kell töltened egy kérdőívet, hogy milyen kihívásokkal küzdesz, mik az igényeid, miben kérsz segítséget.

3

A konzultáción a kitöltött kérdőív alapján felkészülve várunk, megosztjuk veled a javaslatainkat, amely megfelelnek az életmódodnak, testalkatodnak és a személyes stílusodnak.

Gyakori kérdések

A veled született természetes adottságaid: bőr, haj, szem szín, illetve a szem fehérjének színe is befolyásolja, hogy mely árnyalatok állnak jól neked és milyen típusba tartozol. Megvizsgáljuk, hogy a személyes jellemzőidhez a hideg vagy a meleg színek állnak-e jól, mennyire sötétek, világosak a színeid és milyen a kontrasztjuk.

Amennyiben festett a hajszíned, ezt egy kendővel eltakarjuk, hogy ne vezessen félre.

Színtanácsadáson szükséges, hogy ne legyen rajtad smink, ezért ha abban érkezel, a tanácsadás előtt ezt le kell mosnod, természetesen lehetőséged van utána újra sminkelni.

Igen, amennyiben nem szeretnél egyedül jönni a stílustanácsadásra, érkezhettek anyukátokkal, testvéretekkel, párotokkal, barátnőtökkel. Mivel mi is közösen dolgozunk anya-lánya párosként, így különösen kedveljük, ha hasonlóan közösen jöttök, és nagyon jó szokott lenni az ilyen páros tanácsadások hangulata.

Kis csoportos 3-5 fős stílustanácsadás, hogy minden részvevőre elegendő személyes figyelem jusson. A csoportos tréning előnye, hogy nemcsak tőlünk, hanem a többi résztvevőtől is közvetlen visszajelzéseket, hogy milyen színek és fazonok előnyösek
számodra. Ráadásul a többiek elemzéséből is számos hasznos információt tudsz meg, érdekes megtapasztalni a különböző színtípusokat.

Természetesen. Egyedi ajánlatunkért, kérjük, lépj velünk kapcsolatba!

Hazánkban az emberek többsége hideg színtípusba tartozik, így Tél vagy Nyár típusú.

Bármilyen színt hordhatsz, szinte minden színnek megvan az az árnyalata, amit a különböző típusúak hordhatnak. Tudatában leszel, hogy mi az, ami kevésbé előnyös és ezeket hordhatod az arcodtól kicsit távolabb.

Nem. Választhatsz más hajszínt, azonban abból a hajszínből is a meghatározott típusodnak megfelelő árnyalatot érdemes választanod, hogy megmaradjon a természetes adottságaid és hajszíned közötti harmónia.

Stílus tanácsadás csoportos tréning várhatóan 5-6 órás. Az csomagok esetében lent az áraknál láthatod, pontosan hány órán át foglalkozunk kizárólag veled – illetve veletek, párban jöttök.

Dehogy! Hangsúlyt fektetünk a külső és belső harmónia találkozására tréningjeinken, foglalkozásainkon. Célunk nem csak kívülről szépíteni, hanem belülről is megerősíteni mindenkit, mert minden ember különleges.

Igen, mi ketten együtt dolgozunk és segítünk abban, hogy melyek azok a színek és fazonok amelyekkel előnyősebbé válik a megjelenésed és tényleg önmagad lehetsz.
Így sokkal hatékonyabb a munkánk, két külön szakértő szem figyel arra, hogy legjobbat hozzuk ki belőled és vásárlásnál is hatékonyabban tudunk keresni számodra szükséges öltözéket.

Igen, a szolgáltatásunk egyes elemei (a színtanácsadás kivételével) igénybe vehető online módon is.