fbpx

Bőrápolás és üzleti sminktanácsadás

Minden apró részlet fontos a megjelenésed kialakításában, ahogy ezt mindig hangsúlyozom is, ezért figyelj oda a megfelelő bőrápolásra. Bőrünk a test legnagyobb szerve, és ennek kell lennie az egyik dolognak, amire odafigyelsz, tehát alakíts ki megfelelő bőrápolási rutint.

Ne felejtsd el, hogy a bőröd egy vászon. Az alaposan megtisztított arcra csak annyi korrektort, alapozót és púdert használj, hogy egyenletes legyen a bőr tónusa, és csökkentse a fényét. Ügyelj arra, hogy pontosan olyan alapozót válassz, amely megfelel a bőrszínednek. A megfelelő alapozó elengedhetetlenül fontos a szép smink elkészítéséhez.

Az elegáns nő visel egy kevés sminket, de nem annyit, hogy végül elrejtse természetes vonásait. Alkalmazz természetes sminket! A kevesebb mindig jobb, mint a túl sok smink. Egy kis mennyiségű semleges smink tökéletes és nem vonja el a figyelmet.

Ne hangsúlyozd egyszerre az ajkat és a szemeket. A legtöbb sminkszakértő azt tanácsolja, hogy vagy a szemet, vagy az ajkakat sminkeljük erősebben, de ne egyszerre mindkettőt.

Időpontot kérek a Bőrápolás és üzleti sminktanácsadás modulra