Fejleszd a stílusod online konzultáció segítségével

Nézz ki jól, légy sikeres, és érezd jól magad!

Fejleszd a stílusod online konzultáció segítségével

Nézz ki jól, légy sikeres, és érezd jól magad!

Mit nyújt a stílussal kapcsolatos online konzultáció?

Most lehetőséged van arra, hogy egyedi tanácsokat és ajánlásokat kapj online konzultáció során szakemberektől a stílusod fejlesztéséhez. Együtt dolgozunk annak érdekében, hogy a megjelenésed aktuális, elegáns és vonzó legyen. Kialakíthatsz egy összehangolt ruhatárat, amit a lehető legnagyobb mértékben ki tudsz használni.

Nem csak megtanulod, hogyan kell fejleszteni a stílusodat, de új lehetőségeket, kapcsolatokat hoz a jobb megjelenés az életedben.

Minden stíluskonzultáció eredménye személyre szabott az ügyféleink számára. Ideje megtudnod, hogyan kell magabiztosan választani a számodra megfelelő ruhákat, amelyekben jól nézel ki és jól is érzed magad.

Hogyan érhetsz el stílusos megjelenést online konzultációval az otthonod kényelméből?

Tökéletes számodra az online tanácsadás, ha a távolság, vagy az időhiány akadályoz, hogy személyesen felkeress minket, de mégis szeretnél a stílusos megjelenéshez szakértői támogatást igénybe venni.

Szolgáltatásunk valóban igazodik a személyes igényeidhez. Megbeszéljük a kérdéseid, és megosztjuk veled a javaslatainkat, amely megfelelnek az életmódodnak, testalkatodnak és a személyes stílusodnak.

Konzultáció az igényeid szerint

A konzultáción beszélgetni fogunk és megismerjük egymást. A tanácsadás során beszélünk az életmódodról, valamint arról, hogy mivel töltöd az idődet. Egyeztetjük, hogy mit szeretnél elérni, átvesszük, hogy milyen kihívásokkal küzdesz, és közösen felfedezzük és javítjuk a személyes stílusodat.

Egyedi stílus hozzád illően

A megjelenésed rengeteget árul el rólad, ezért érdemes azzal kezdeni, hogy meghatározzuk a stílusszemélyiségedet. Szeretnénk minél jobban megismerni, hogy a személyiséged átvilágítson a közösen meghozott öltözködési döntéseink során. Megvizsgáljuk, hogy miért tartasz vonzóbbnak egyes ruházati stílusokat, mint más stílusokat.

Vonzó és tökéletes megjelenés

Inspirációt nyersz a már meglévő ruhák átalakításához, megbeszéljük mit érdemes viselned különböző események alkalmával. Közösen megtekintünk néhány elemet a jelenlegi szekrényedből, és segítünk a döntésmeghozatalában. Útmutatást adunk, hogy teheted kiegészítőkkel tökéletessé a megjelenésed.

Leggyakoribb online konzultációk

Lehet, hogy csak kisebb segítségre van szükséged a stílusod frissítéséhez. Ha csak néhány kérdésed, kisebb bizonytalanságod van, akkor számodra tökéletes a Stílus-infúzió tanácsadásunk.

Ismerd meg a testalkatod! Sokszor csak kis változtatások már sokat jelentenek.

A konzultációnk során tippeket, ötleteket kapsz a testalkatodnak megfelelő öltözködéshez.

A szekrényedet kinyitva tanácstalan vagy, mert nem tudod, hogy mit vegyél fel? Hozz létre egy jól működő szekrényt, olyan ruhadarabokkal, melyek megfelelnek a testalkatodnak és az életmódodnak

Egyéb online konzultációk:

Más stílussal, önbizalommal kapcsolatos témával megkereshetsz minket. Hisszük, hogy az őszinte beszélgetések csodákra képesek! Mindig nyitottak vagyunk, hogy a szolgáltatásainkat és a csomagjainkat az ügyfelek személyes igényeihez igazítsuk.

Tehát küldj üzenetet nekünk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk a kéréseid teljesítése érdekében! Itt nincsenek hülye kérdések. Sokszor néhány kedves jó tanács is segíthet túllendülni egy-egy bizonytalanságon.

Mit nyújt a stílussal kapcsolatos online konzultáció?

Vedd fel velünk a kapcsolatot 3 egyszerű lépésben

1

A jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt, és küldünk neked egy emailt iránymutatásokkal.

2

A konzultáció előtt ki kell töltened egy kérdőívet, hogy milyen kihívásokkal küzdesz, mik az igényeid, miben kérsz segítséget.

3

A konzultáción a kitöltött kérdőív alapján felkészülve várunk, megosztjuk veled a javaslatainkat, amely megfelelnek az életmódodnak, testalkatodnak és a személyes stílusodnak.

Gyakran ismételt kérdések

Fusd át az alábbi részt, hátha megtalálod bennük a választ kétségeidre, kérdéseidre.

Az online szolgáltatásokhoz laptopra, számítógépre van szükség webkamerával és internetkapcsolatra. Valamint megfelelő fényre, és elegendő helyre, hogy ha szükséges az egész alakodat megnézhessük. Így megtudod mutatni a testalkatodat, illetve a ruhatárad egyes elemeit magadon.

Az online testalkatelemzés teljes mértékben megbízható, az elküldött fényképek, méretek és a videós konzultáció alapján.

Ha azt gondolod, hogy erre csak akkor lesz majd szükséged, ha sikerült lefogynod, akkor gondold újra. Nem a méret számít, hanem a forma. Alapvetően az öltözködést meghatározó testalkat súlytól függetlenül változatlan marad. Tehát ne halaszd el későbbre a lehetőséget, hogy jól néz ki, és hogy magabiztosan érezd magad a ruháidban.

Ha a stíluskonzultációtól számítva egy éven belül jelentősen lefogysz, és úgy érzed, hogy valamivel több útmutatásra van szükséged az új méretednek megfelelő öltözködéshez, akkor örömmel biztosítunk neked ingyen egy 30 perces konzultációt.

Az online konzultáció előtt a következőket kell megtenned:

  • Ki kell töltened egy kérdőívet a konzultáció céljai alapján
  • Készítened kell magadról a teljes alakodat megmutató képeket (egy elölnézetben, egy oldalról, egy pedig hátulról). Ideális esetben fehérneműben/fürdőruhában, vagy szorosan a testhez simuló szűk ruházatban, ahol látható a teljes testalkatod, és ezeket el kell küldened az elemzéshez

Nem vállalunk online színtanácsadást, ezt a szolgáltatásunkat továbbra is csak személyesen veheted igénybe. Ha szeretnél tisztába kerülni azzal, hogy milyen színek előnyösek számodra, és emelik ki a természetes szépségedet, akkor gyere el majd személyes színtanácsadásunkra. Erre kedvezményes lehetőséget biztosítunk az online stíluskonzultáció után.

Ha szeretnél tájékozódni a személyes színtanácsadásról, azt itt találod.