Stílus-infúzió
Gyors segítség a jobb stílushoz

Személyre szabott gyors stíluskonzultáció
a megnyerő megjelenés érdekében.
Fejlődj stílusosan, légy az, aki lenni szeretnél!

A jó megjelenés titka az, ha megérted, hogy mi illik hozzád

ÚJ! Azért hoztuk létre a Stílus-infúzió konzultációt, mert szeretnénk megmutatni, hogy egy rövid tanácsadással is átalakíthatod a jelenlegi megjelenésed.

Nagyon sokszor tapasztaljuk, hogy a ruhák hogyan változtatják meg valaki önbizalmát és életét. Hatalmas ereje van annak, ha előnyösebb külsőddel jobb benyomást keltesz az emberekben. A stílusfejlesztés új és izgalmas lehetőségeket, kapcsolatokat, sikert hoz az életedbe. A hatalmas transzformációs hatás miatt adtuk ennek a csomagnak a Stílus-infúzió nevet.

Hozz létre egy olyan stílust, amely jobb élethez vezet!

Légy vonzó és sikeres a stílusos megjelenésednek köszönhetően

Vonzó megjelenés, ahelyett, hogy frusztrálna a kérdés, hogy mit vegyél fel, miközben a tele a szekrényed ruhákkal.

Megjelenésed stílusos és kifinomult lesz, és nem lesz unalmas az öltözködésed, mert mindig ugyanazokat viseled.

Tisztába kerülsz, hogy milyen ruhák állnak jól, így magabiztos leszel, és örömmel nézel majd a tükörbe.

Kis segítséggel képes leszel olyan összeállításokat kialakítani, amiket szeretsz. Megtanulhatod, hogyan tudsz jobban öltözködni, anélkül, hogy rengeteg pénzt kellene költeni új darabokra. Tudatosabbá fognak válni a vásárlásaid.

Stílus-infúzió: konstruktív ötletek a stílusod emeléséhez

Most lehetőséged van arra, hogy egyedi tanácsokat és ajánlásokat kapj szakemberektől, akár úgy is, hogy nem kell kimozdulnod az otthonod kényelméből. Válaszokat kaphatsz, gyorsan, egyszerűen, amikor csak szükséged van rájuk. Ezt a szolgáltatást az egyedi igények kielégítésére hoztuk létre.
Mivel a személyes stílus olyan egyedi, mint Te, ezért ez a konzultáció személyre szabott az igényeidnek megfelelően.
A Stílus-infúzió tanácsadásunk a lehető legegyszerűbb megoldás a vonzó megjelenés kialakításához. Ez a csomag tökéletes neked, ha

Mi történik a Stílus-infúzió konzultáció során?
Hogyan dolgozunk a stílusod fejlesztésén?

A konzultáción a személyes igényeidnek megfelelően dolgozunk az egyedi stílusodon

A tanácsadás során megvitatjuk a megjelenésed az életmódod, preferenciáid és törekvéseid szempontjából. Együtt dolgozunk annak érdekében, hogy az öltözködésed ideális és vonzó legyen. Ideje megtudnod, hogyan kell magabiztosan választani azokat a ruhákat, amikben jól nézel ki és jól is érzed magad.

Gyakorlati egyeztetés – közösen megvizsgáljuk az egyes ruháidat

A konzultációra sor kerülhet úgy is, hogy kiválasztod néhány ruhádat. Segítünk megtalálni, hogy mi előnyös neked, és mi az, ami nem áll olyan jól, és hogyan lehet előnyösebbé alakítani. Meghatározzuk, mit kell változtatni, és hogyan kombinálhatod a ruhásszekrényed darabjait egymással.

Útmutatást adunk, hogyan teheted tökéletessé az öltözéked.

A rövid konzultáció praktikus arra is, hogy inspirációt nyerj a már meglévő ruhák átalakításához.
A stíluskonzultáció megkönnyíti a megjelenés elemeinek (ruhák, cipők, kiegészítők, kézitáskák, ékszerek, sálak, szemüvegek) választását.

A Stílus-infúzió szolgáltatás egyszerűbb, mint a személyes stílustanácsadás

A Stílus-infúzió konzultáció igénybe vehető akár személyesen, akár online. Ez a szolgáltatás kevésbé hosszú és mélyreható, mint egy teljes stílustanácsadás. Mivel igénybe vehető online formátumban is, így azoknak is vonzó lehet ez a megoldás, akiknek nincs lehetőségük a személyes találkozóra, mert távol élnek tőlünk, vagy nem tudnának a rövid idő miatt eljutni a stúdiónkba. Fontos tudni, hogy a Stílus-infúzió szolgáltatás a személyes tanácsadással ellentétben nem alkalmas egy színtanácsadásra.

Most egy gyors, kis segítségre van szükséged. Ideje megtudnod, hogy tudsz magabiztosan választani olyan ruhákat, melyekben jól is nézel ki. 

De ha többet szeretnél – beleértve a személyes figyelmet és komplex szolgáltatást, akkor igényeld a teljes stílustanácsadás szolgáltatásunkat.

Rendeld meg a Stílus-infúzió szolgáltatásunkat

A felmerülő kérdéseidre most már személyes találkozó nélkül is kaphatsz válaszokat, a saját otthonod kényelmét élvezve. Választható fél órás vagy egy órás tanácsadás, ahol az igényeidre összpontosítunk annak érdekében, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.

Stílus-infúzió konzultáció START

9 900 Ft
  • fél óra

Stílus-infúzió konzultáció ALAP

14 900 Ft
  • egy óra

BÓNUSZOK

A konzultációhoz ajándékokkal is készülünk számodra:

Ingyenes e-book

Ajándék e-book példány a nagysikerű Elegancia a gyöngyökön túl című könyvből.

Utánkövető támogatás

Tagság 1 hónapig a zárt VIP Charmina Varázs közösségben, ahol hasznos anyagok várnak, és választ kaphatsz az utólag felmerülő kérdéseidre.

További kedvezmények

Kedvezményesen veheted igénybe a további stílus szolgáltatásainkat.

Itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezés 3 egyszerű lépésben a Stílus-infúzió konzultációra:

1

A jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt, és küldünk neked egy emailt iránymutatásokkal.

2

A konzultáció előtt ki kell töltened egy kérdőívet, hogy milyen kihívásokkal küzdesz, mik az igényeid, miben kérsz segítséget.

3

A konzultáción a kitöltött kérdőív alapján felkészülve várunk, megosztjuk veled a javaslatainkat, amelyek megfelelnek az életmódodnak, testalkatodnak és a személyes stílusodnak.