fbpx

Online testalkatelemzés

Online testalkatelemzés

Online testalkatelemzés: (ez egy 1-2 órás stíluskonzultáció)

A szekrényed tele van olyan ruhákkal, amik nem tesznek boldoggá, miközben az öltözködés nehézséget okoz? Ennek nem kell így lennie!

Ismerd meg a testalkatod! Sokszor csak kis változtatások már sokat jelentenek. Kérésednek megfelelően megbeszélhetjük, hogy milyen fazonok, ujjtípusok, ruhahosszak, nyakkivágások, vállvonalak, anyagféleségek, minták előnyösek neked. Megtudod, hogy milyen felsők, szoknyák, nadrágok, ruhák, kabátok, fürdőruhák, övek és ékszerek szükségesek a vonzó megjelenésed érdekében.

Segítünk abban, hogy úgy öltözködj, és olyan ruhákat vásárolj csak, melyekben a lehető legelőnyösebb a megjelenésed.

Hogyan zajlik az online testalkatelemzés?

Az online testalkatelemzés menete:

A szolgáltatás megrendelése után ki kell töltened egy kérdőívet, valamint meg kell adnod néhány fontos méretedet (magasság, mell, derék, csípőszélesség, lábhossz stb.). Kérünk tőled három teljes alakos fényképet (pontosan megírjuk, hogy milyen fotóra lesz szükségünk).

A stíluskonzultáció során megbeszéljük a megjelenéseddel kapcsolatos céljaid., az öltözködéseddel kapcsolatos aggodalmaidat. Elemezzük a testalkatod és arányaid, hogy tudjuk, milyen irányelveket kell követned az öltözködésed során.

A testalkatelemzés a színtanácsadással szemben megoldható online módon is. Ilyenkor a megrendelőtől kapott fényképek, és méretek alapján be tudjuk azonosítani a testalkattípust.

Ezt a szolgáltatást igénybe veheted személyesen is.

Jelentkezek a Online testalkatelemzés konzultációra

ONLINE KONZULTÁCIÓK

MIT VEGYEK FEL? – ÖNBIZALOMBA ÖLTÖZTETVE

Önbizalom, magabiztosság, önbizalom növelés, magabiztosság erősítése, önismeret, önismereti fejlesztés, párkeresés, párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadás, mit vegyek fel, öltözködési tippek, stílus, stílustanácsadás