Neked is ismerősek ezek a mondatok?

 • Mindig is érdekelt az öltözködés, mégis úgy érzed, hogy még nem találtál rá a személyes stílusodra?
 • Időnként rád tör a megújulás vágya? Szeretnél jobban és kicsit másképp kinézni? Amiből az lesz, hogy elrohansz a fodrászhoz, kipróbálsz egy új hajszínt, aztán mégsem vagy elégedett az eredménnyel, és a környezetedtől sem kapsz pozitív visszajelzést?
 • Tele a gardróbod ruhával, mégis tanácstalanul állsz reggel a szekrény előtt, mert nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel?
 • Kevés olyan ruhadarabod van, amiben igazán jól érzed magad?
 • Van érzéked a jó megjelenéshez, és ezt szeretnéd tovább fejleszteni, finomítani?

A szobámban rend volt.
De aztán el kellett döntenem, hogy mit vegyek fel.

Miért fontos a külső?

Olyan világban élünk, ahol a küllem fontos részét képezi életünknek. A stílusos megjelenés és a kedvező megítélés között tagadhatatlan az összefüggés. A választékos és kifinomult külső hat a környezetünkre, a pozitív visszajelzések visszahatnak a személyiségünkre, önbizalmunkat erősítik.

Hallottál már a 30 másodperces szabályról?

Röviden a lényege az, hogy egy újdonsült találkozás első 30 másodpercében máris véleményt formálunk a másikról. Ismerős, ugye? Hiszen ezt mindannyian alkalmazzuk akaratlanul… Az első benyomás fontosságáról számos kutatást, kísérletet is végeztek. Kimutatták azt is, hogy a partner viselkedésére és megjelenésére 55%-ban, a hangjára 38%-ban, ám az elhangzottakra csak 7%-ban emlékszünk később. Megdöbbentő számok, igaz?

A vonzó külsejű emberekhez automatikusan jobb tulajdonságokat társítunk, ezért sikeresebbek az élet számos területén.

A ruha amit viselünk, szabása, színe határozza meg környezetünknek rólunk való véleményét.

Luigi Pirandello

Hogyan változik meg az életed a stílustanácsadás után?

 • Megismered külső adottságaidat, és ezeknek megfelelően tudod majd kiválasztani a számodra előnyös fazonokat és színeket.
 • Több időd marad hasznos dolgokra, mert az öltözködéssel kapcsolatos napi döntéshozatal egyszerűbbé válik, hiszen pontosan fogod tudni, mit és hogyan érdemes viselned.
 • Egyszerűbb és tudatosabb lesz a ruhák beszerzése.
 • Képessé válsz összeállítani az alapruhatáradat, amely nem csak praktikus és jól használható lesz, de minden darabja a harmonikus megjelenésedet szolgálja.
 • Pénzt takarítasz meg és a környezetet is kíméled, hiszen csökkented a hasztalan impulzusvásárlások számát.
 • Nem okoz gondot a továbbiakban a „mit vegyek fel?” kínzó kérdése, és örömtelivé válik számodra az öltözködés.

Ha a tanácsainkat megfogadod, alapjaiban változhat meg az életed!

Hogyan zajlik egy stílustanácsadás?​

Beszélgetéssel kezdünk, ilyenkor minden rólad szól. Együtt kiderítjük, mi a célod, mit szeretnél elérni, mit mutatnál magadról a külvilág felé. Az általunk viselt ruhák ugyanis erőteljes jeleket küldenek környezetünknek, bemutatva azt az önképet, amelyet meg akarunk jeleníteni. Ehhez érdemes tisztában lenni, hogy ki vagy, milyen céljaid vannak, és milyen üzenetet szeretnél küldeni a környezeted felé.

Színekkel és évszakelmélettel kezdünk, hiszen ez az alap, amire építve az ideális megjelenésedet kialakítjuk. Cél, hogy saját magad tapasztald meg, hogy melyik szín hogyan hat rád.

A stílustanácsadás tehát nem az aktuális divattrendről szól, hanem a legfontosabb célja, hogy egy újfajta szemszögből ismerd meg önmagad.

Egyedi igényeid szerint többféle lehetőséget kínálunk számodra!

 • Egyéni személyes tanácsadásunkon kiemelt figyelmet fordítunk a Te egyedi igényeidre, problémáidra.
 • Természetesen kívánság szerint páros tanácsadást is vállalunk, ahol érkezhettek anyukátokkal vagy testvéretekkel, párotokkal, barátnőtökkel.
 • Kis csoportos stílusworkshop, mely maximum 3-5 fő részvételével zajlik, hogy mindenkire jusson elegendő személyes figyelem.

Majd – bármelyik csomagot választod is – a következőkre kerül sor:

 • Színtípus elemzés
  Megkeressük a hozzád illő legelőnyösebb színeket, ezáltal könnyebben éled meg a benned rejlő szépséget és vonzerőt a színek világán keresztül. Számunkra fontos, hogy megéld a benned rejlő vonzerőt, ezért a színek világán keresztül, kendők segítségével, tanácsadás keretében kiválasztjuk a számodra legelőnyösebb színeket és közben felszínre hozzuk a rejtett külső-belső szépségedet!
 
 • Testalkatelemzés
  Megvizsgáljuk a testalkatodat – itt fontos az őszinteség, de nem kell aggódnod, mi sem vagyunk tökéletesek. Az adottságaidnak megfelelően megbeszéljük, milyen fazonok, ruhatípusok, anyagok állnak jól. Áttekintjük, milyen szoknya-, nadrág-, felső- és ruhaujjhossz előnyös számodra. Így a jövőben az alkatodhoz illeszkedő ruhákat tudsz választani, amivel garantáltan előnyösebb lesz a megjelenésed, ami hozzásegít az önbecsülésed erősödéséhez is.
 
 • Öltözködési stílus meghatározás
  Összhangot teremtünk a személyiséged és az általad viselt ruházat között. Megmutatjuk, hogyan lehetsz tudatosabb az öltözködés terén. Ekkor térünk ki arra is, milyen kiegészítőket, ékszereket érdemes hordanod.

A nőknek általában két problémájuk van:
– Nincs egy ruhájuk se, amit felvegyenek. “Nincs semmim”
– Még sincs hely a szekrényükben, mert túl helyet foglalnak a „semmik”

Kiegészítő szolgáltatásaink

Gardróbaudit / Gardróbrendezés

A tapasztalatok szerint a legtöbb ember gardróbjának több mint fele felesleges ruhadarabokból áll. Gyakran előfordul, hogy olyan ruhák sorakoznak a szekrényben, amelyek évek óta érintetlenek… A gardróbrendezéssel ezen az áldatlan állapoton változtatunk!

 • Szín- és testalkatelemzés után átnézzük a meglevő ruháidat.
 • Áttekinthetővé tesszük a ruhatáradat, és csak azok maradnak, amelyek színben, méretben és stílusban is tökéletesen illenek hozzád.
 • Keresünk megfelelő a ruhapárosításokat, hogy pontosan lásd, mit mivel tudsz hordani, hogyan tudod a ruháidat a legjobban kombinálni, és így jobban ki tudod majd használni a ruhatáradat.
 • Természetesen nem maradnak ki az elemzésből a cipők és a kiegészítők sem.
 • Tudatosan kialakítjuk az életmódodnak, tevékenységednek megfelelő ruhatárat.
 • Listát készítünk, hogy esetlegesen milyen új darabok beszerzésére lesz szükség.

 

A célunk olyan gardrób felállítása számodra, amiben minden ruhadarab tökéletesen illik hozzád és amelyekben jól érzed magad. Így legközelebb már nem állsz tehetetlenül a szekrény előtt, hogy „mit vegyek fel?”

Mentorált közös vásárlás

A stílustanácsadó találkozón megbeszélt ismeretek alapján a legelőnyösebb ruhadarabok beszerzésére kísérünk el, és ilyenkor az elméleti ismereteket gyakorlatba ültetjük.

Közös beszerzőkörútra szükséged lehet akár azért, mert

 • a ruha vásárlás számodra eddig kellemetlen élmény volt és rengeteg idődet elvette,
 • szeretnéd elkerülni az ingervásárlást, amikor olyan ruhákat vásárolsz, amiket végül nem veszel fel
 • kifejezetten egy adott eseményre szeretnél egy ruhát,
 • életszakaszváltásban vagy – például babát vársz vagy új munkahely miatt van szükséged ruhatárad frissítésére,
 • a gardróbrendezés során a kiselejtezett ruhák helyett be kell szerezni néhány alapdarabot,
 • bármilyen kiegészítő-, táska-, cipővásárlásban is kérheted a segítségünket.
 

A közös vásárlást jó szívvel ajánljuk neked, ha szeretnéd, hogy a ruhatáradban sok örömed leld. Nyugodtan bízd magad a szakértelmünkre, mert így biztos lehetsz abban, hogy nem költesz feleslegesen: a közös vásárlás során megkeressük a színtípusodnak megfelelő árnyalatú, a testalkatodhoz legelőnyösebb fazonú és az egyéniségedhez leginkább illő darabokat.

Gyakori kérdések

A veled született természetes adottságaid: bőr, haj, szem szín, illetve a szem fehérjének színe is befolyásolja, hogy mely árnyalatok állnak jól neked és milyen típusba tartozol. Megvizsgáljuk, hogy a személyes jellemzőidhez a hideg vagy a meleg színek állnak-e jól, mennyire sötétek, világosak a színeid és milyen a kontrasztjuk.

Amennyiben festett a hajszíned, ezt egy kendővel eltakarjuk, hogy ne vezessen félre.

Színtanácsadáson szükséges, hogy ne legyen rajtad smink, ezért ha abban érkezel, a tanácsadás előtt ezt le kell mosnod, természetesen lehetőséged van utána újra sminkelni.

Igen, amennyiben nem szeretnél egyedül jönni a stílustanácsadásra, érkezhettek anyukátokkal, testvéretekkel, párotokkal, barátnőtökkel. Mivel mi is közösen dolgozunk anya-lánya párosként, így különösen kedveljük, ha hasonlóan közösen jöttök, és nagyon jó szokott lenni az ilyen páros tanácsadások hangulata.

Kis csoportos 3-5 fős stílustanácsadás, hogy minden részvevőre elegendő személyes figyelem jusson. A csoportos tréning előnye, hogy nemcsak tőlünk, hanem a többi résztvevőtől is közvetlen visszajelzéseket, hogy milyen színek és fazonok előnyösek
számodra. Ráadásul a többiek elemzéséből is számos hasznos információt tudsz meg, érdekes megtapasztalni a különböző színtípusokat.

Természetesen. Egyedi ajánlatunkért, kérjük, lépj velünk kapcsolatba!

Hazánkban az emberek többsége hideg színtípusba tartozik, így Tél vagy Nyár típusú.

Bármilyen színt hordhatsz, szinte minden színnek megvan az az árnyalata, amit a különböző típusúak hordhatnak. Tudatában leszel, hogy mi az, ami kevésbé előnyös és ezeket hordhatod az arcodtól kicsit távolabb.

Nem. Választhatsz más hajszínt, azonban abból a hajszínből is a meghatározott típusodnak megfelelő árnyalatot érdemes választanod, hogy megmaradjon a természetes adottságaid és hajszíned közötti harmónia.

Stílus tanácsadás csoportos tréning várhatóan 5-6 órás. Az csomagok esetében lent az áraknál láthatod, pontosan hány órán át foglalkozunk kizárólag veled – illetve veletek, párban jöttök.

Dehogy! Hangsúlyt fektetünk a külső és belső harmónia találkozására tréningjeinken, foglalkozásainkon. Célunk nem csak kívülről szépíteni, hanem belülről is megerősíteni mindenkit, mert minden ember különleges.

Igen, mi ketten együtt dolgozunk és segítünk abban, hogy melyek azok a színek és fazonok amelyekkel előnyősebbé válik a megjelenésed és tényleg önmagad lehetsz.
Így sokkal hatékonyabb a munkánk, két külön szakértő szem figyel arra, hogy legjobbat hozzuk ki belőled és vásárlásnál is hatékonyabban tudunk keresni számodra szükséges öltözéket.

Igen, a szolgáltatásunk egyes elemei (a színtanácsadás kivételével) igénybe vehető online módon is.

Stílustanácsadás szolgáltatások

Jelentkezz és légy önmagad legjobb változata!