fbpx

Online gardróbrendezés

Online gardróbrendezés

A tökéletes ruhásszekrény kialakítása: (ez általában egy 2-3 órás stíluskonzultáció)

A szekrényedet kinyitva sok ruhát látsz, mégis csalódott vagy, mert nem tudod, hogy mit vegyél fel, és hogy hogyan társítsad egymáshoz a ruháidat?

Ennek az online szolgáltatásnak célja, hogy elősegítse a tökéletes ruhásszekrény összeállítását, hogy bármilyen alkalomra is készülsz, mindig legyen megfelelő ruhád. Lehetőség nyílik a meglévő ruhák és kiegészítők áttekintésére, és annak átgondolására, hogy milyen új beszerzésekre lesz szükséged. Az öltözködés szórakoztatóbb, amikor a szekrényben olyan ruhák vannak, amiket szeretsz viselni.

Online gardróbrendezés során:

Bár nem tartózkodunk személyesen a lakásodban, tudunk egymással kommunikálni. Megmutathatod a ruháidat nekünk, a különböző öltözékeidet távolról át tudjuk tekinteni. Segítünk megérteni, hogy miért nem viselsz bizonyos ruhákat. Azt is megbeszéljük, hogy melyek azok a darabok, melyeket jobban ki tudnál használni, így véletlenül sem dobod majd ki ezeket szelektálásnál.

Átbeszéljük, hogy mitől érdemes megválnod, és azokról is egyeztetünk, mely ruhák alkothatják a szekrényed fő darabjait, és különböző szetteket állítunk össze a jelenlegi ruháidból. Megbeszéljük, hogy milyen kulcsfontosságú elemeket kell beszerezned egy jól működő szekrény kialakításához.

Gardróbrendezésnél rátalálhatsz néhány rég elveszett kedvencre, újra felfedezed azokat a ruhákat, amiket szívesen viselsz, de elfelejtetted már őket. Felismerve a szekrény hiányosságait új ruhákkal frissítheted a meglévő ruhatárad.

Megtudhatod, hogy milyen stílus illeszkedik az egyéniségedhez, gyakorlati útmutatásokat adunk a személyes stílusod kialakításához. Tudatosságra teszel szert, hogy okosabban és hatékonyabban tudj vásárolni, és könnyebben tudod majd a ruhákat egymással kombinálni.

Az online gardróbrendezés menete: Hogyan zajlik az online szekrényrendezés?

A szolgáltatás megrendelése után ki kell töltened egy kérdőívet, amiből megismerjük a jelenlegi helyzeted, életmódod, és a stílussal kapcsolatos nehézségeid és kívánságaid.

Előzetesen készíthetsz fotókat ruhadarabjaidról saját magadon viselve, hogy lássuk, hogyan áll rajtad. Megvizsgáljuk a szekrényedben található ruhákat szabásvonalak, állapot és hordhatóság alapján, és megbeszéljük, hogy mit érdemes megtartanod vagy mitől praktikus megválnod.

Bónusz: Útmutató egy jól működő ruhásszekrény alapdarab ellenőrző listájához, ismerd meg a megbízható elemeket, amelyeknek minden nő szekrényében meg kell lenniük

Ezt a szolgáltatást igénybe veheted személyesen is

Jelentkezek a Online gardróbrendezés konzultációra

ONLINE KONZULTÁCIÓK

MIT VEGYEK FEL? – ÖNBIZALOMBA ÖLTÖZTETVE

Önbizalom, magabiztosság, önbizalom növelés, magabiztosság erősítése, önismeret, önismereti fejlesztés, párkeresés, párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadás, mit vegyek fel, öltözködési tippek, stílus, stílustanácsadás