fbpx

Változás a munkánkban a koronavírus helyzet miatt

Változás a munkánkban a koronavírus helyzet miatt

Közérdekű tájékoztatás:

Fenekestül felforgatta sokunk életét a vírus, rengeteg megválaszolatlan kérdésünk van, bizonytalanság leng körül mindent, és sajnos nem tudjuk, hogy ennek mikor lesz vége. Itt álltunk mi is tanácstalanul, nem tudtuk eldönteni, hogy kivárjunk, vagy cselekedjünk? Mi az utóbbi mellett döntöttünk, ezért bizonytalan ideig szüneteltetjük a személyes tanácsadásunkat, mert fontosnak tartjuk a prevenciót. Most megosztjuk veletek a mi munkánkkal kapcsolatos biztos információkat.

A következő változások lesznek a munkánkban:

1., Stílustanácsadás

Mivel ez egy több órás és közeli személyes kontaktot igénylő folyamat, így ezeket a szolgáltatásainkat jelenleg felfüggesztjük, hogy védjük ügyfeleink és magunk egészségét is, ne adjunk teret az esetleges vírusfertőzésnek. Akivel megbeszélt időpontunk volt, ezt lemondtunk és egyelőre határozatlan időre eltoltuk.

2., Coaching

Önismereti, önbizalom építő beszélgetések, párkapcsolati konfliktusokkal, magányérzettel, lehangoltsággal kapcsolatos coaching folyamatok – itt fokozott óvatossággal megfelelő távolságtartással lehet szó további személyes munkáról, illetve online konzultációk tartására is lehetőséget biztosítunk.

Coaching a nehéz helyzetben

Úgy gondoljuk, hogy az ilyen jellegű segítségre fokozottan szükség lesz az elkövetkező időszakban, hiszen mindenkiben ott van a bizonytalanság, hogy mi lesz vele, hogy fogja megoldani az elkövetkezendő nehéz helyzeteket.

Emellett társas lények vagyunk, és ilyen bezártsággal, a környezettel való élő kapcsolat hiányával többségünknek még nincs tapasztalata, ez az új, ismeretlen helyzet is hozhat nehezebb pillanatokat.

Mi várható az új helyzetben

Ebben a bezárt helyzetben sokkal jobban felerősödhetnek a negatív gondolataink, a helyzettel, saját magunkkal kapcsolatban is (sajnos sokan most elvesztették a munkahelyüket, vagy a vállalkozásuk nem tud működni úgy, mint korábban). Sokan érzik úgy, hogy nincs semmilyen hatásuk az eseményekre és nehéz megbirkózniuk ezzel a kiszámíthatatlansággal.

Mivel a csoportunk többsége nő, számos anyukának okozhat most fejtőrést, hogyan fog tudni gondoskodni a gyermekeiről és hogyan tudja őket támogatni a saját kis életükben. Az elkövetkezőkben több olyan posztot, információt fogunk megosztani, amik segítségetekre lehetnek a helyzettel kapcsolatban kialakult szorongások csökkentésére.

Segítség a csoportunkban és tőlünk

Azt tapasztaltam az eddigi munkánk során, hogy sokszor néha csak egy kis megerősítő támaszra, egy kis figyelemre van szükség az ügyfeleknek, hogy megerősödve aztán tovább tudjanak lépni és megküzdeni a rájuk váró feladatokra. Így arra ösztönzök mindenkit, hogy ha élőben kevesebb kapcsolódás lesz a közeli és távoli ismerőseinkkel, beszélni lehet az érzéseinkről online is. Akinek szüksége van támaszra, néhány kedves szóra, az posztoljon a csoportunkban, ahol számos elfogadó, kedves csoporttárs van, akik eddig is igyekeztek segítséget nyújtani, ha valami kérdés merült fel. Teremtsünk egymásnak is itt a csoportban egy védőhálót. Valamint mindenkit bátorítok, hogy forduljanak hozzánk üzenetben, ha úgy érzik, hogy lelkileg szükségük van egy kis támaszra, segítségre. Egy rövid segítségnyújtás, meghallgatás nálunk nem kerül semmibe, neked viszont sokat számíthat.

3., Könyvvásárlás az oldalunkon

Ezzel kapcsolatos információk:

Felmerülhet benned a kérdés, hogy meddig garantált a kiszállítás?

Bár Magyarországon még nem vezettek be átfogó karantént, de a nem messzi Olaszországot teljes egészében lezárták. Hazánkban egyelőre semmiféle korlátozás nem akadályozza a futárszolgálatok munkáját. Szerződött csomagküldő partnerünk továbbra is végzi a csomagok szállítását idehaza és külföldre, viszont esetlegesen hosszabb kiszállítási időre lehet számítani. Még a vírus által olyan súlyosan érintett országokban is, mint Olaszország, a megrendelt áruk kiszállítása munkafeladatnak minősül, vagyis a csomagok kézbesítését még ott sem akadályozzák. Ameddig a kormány engedélyezi, a csomagküldő partnerünk igyekszik mindenféle fennakadás nélkül végezni a feladatát, és ehhez prevenciós szinten az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlását követik. A futárszolgálatok az Egészségügyi Minisztérium és a WHO által kiadott megelőző intézkedéseket maradéktalanul betartják, a futárjaikat kézfertőtlenítővel látják el, valamint az általuk használt scannerek fertőtlenítésére törlőkendőket használnak.

A mostani körülmények mellett a futárszolgálatok mindent megtesznek a csomagok maradéktalan célba juttatásáért, bár a megnövekedett online rendelések miatt a futárszolgáltoknál is lehet kisebb csúszás.

Mit tehetsz, ha megrendeled a csomagot és szeretnél óvatos lenni?

Mint ahogy azt a mindennapok többi helyzetében, a csomagok átvételénél is azt ajánljuk, hogy lehetőleg kerüld a közeli fizikai kontaktust a futárral (ő is kerülni fogja veled), saját tollal írd alá az átvételt, és csomagátvétel után alaposan moss kezet.

Amennyiben szeretnél teljesen biztosra menni, lehetőséged van ebook formájában is vásárolni a könyvet a honlapunkon – így biztosan nem kell érintkezned senkivel ahhoz, hogy eljusson hozzád a könyv!

https://charmina.hu/elegancia-a-gyongyokon-tul/

Befelé fordulás, fejlődési lehetőség

Az elmúlt években hihetetlenül felpörgött az életünk, és közben többször elhangzott, hogy jó lenne lelassulni, elcsendesedni, többet foglalkozni önmagunkkal és a közvetlen családtagjainkkal, szeretteinkkel. Azokkal a családtagjainkkal, akikkel nem élünk együtt, személyes találkozó helyett tarthatjuk a kapcsolatot telefonon. Törődjünk magunkkal, edzőterem helyett elmehetünk futni, vagy otthon mozoghatunk. A koronavírus által kialakult helyzetben lehetőséget kapunk arra, hogy befelé figyeljünk.

Az Elegancia a gyöngyökön túl című könyv nemcsak az öltözködésről szól, hanem egyfajta önismereti kaland is, sokat segít abban, hogy megtudd változtatni a negatív gondolataidat.

Hasznos tudás a könyvben

Hiszek abban, hogy a könyv mondanivalójának minél több nőhöz el kell jutnia, és ezt így gondolták a könyvről véleményt megfogalmazók is. (ezeket az ajánlásokat is elolvashatod az ingyen letölthető részben).

Szeretném, ha minél több ember elolvasná a könyvet és megkapná a könyvben szereplő üzenetet. Éppen ezért nem az az érdekem, hogy minél többen csak megvegyék a könyvet és utána a polcon porosodjon náluk. Azt szeretném, ha minél többen elolvasnák, és használnák a benne szereplő ötleteket. Éppen ezért osztottam meg a könyvből egy igen jelentős részletet ingyen és indítottam el egy hozzá kapcsolódó kihívást is.

Az ingyen letölthető részt itt találod:

https://charmina.hu/ingyenes-reszlet-elegancia-a-gyongyokon-tul/ 

 

Ha szeretnél tájékozódni a témában, érdemes követned az oldalunkat és feliratkoznod, hogy ne maradj le a következő bejegyzésekről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le további hasznos információkról!

Ladányi Beáta
Integrál szemléletű tanácsadó, Stíluskommunikátor

Ha nem szeretnél lemaradni az írásinkról, iratkozz fel a hírlevelünkre a láblécben található feliratkozásnál!

MIT VEGYEK FEL? – ÖNBIZALOMBA ÖLTÖZTETVE

Önbizalom, magabiztosság, önbizalom növelés, magabiztosság erősítése, önismeret, önismereti fejlesztés, párkeresés, párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadás, mit vegyek fel, öltözködési tippek, stílus, stílustanácsadás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Címkék