fbpx

Sharon Stone – csábító vonzerő, kortalan szépség, önbizalom

Sharon Stone – csábító vonzerő, kortalan szépség, önbizalom

 

Egy valóban erős nő – Sharon Stone

Ennek a cikknek az apropója a színésznő kerek születésnapja. Gondolom, sokan találkoztunk a március 10-én született Sharon Stone-t méltató írásokkal.

 

Leírva meghökkentőnek és valószerűtlennek tűnik, hogy a színésznő hatvanéves lett, s ha elnézzük a róla készített legutóbbi fotókat, érdemes elgondolkodni, vajon mennyit is tudunk róla. Valójában ki lehet ez a kortalan nő?

Hogyan lehet valaki a kora ellenére ennyire fiatalos és sugárzó?

 

Legtöbbünknek még ma is az Elemi ösztön démonian csábító és okos írónője (ezt 34 évesen játszotta el, 1992-ben), vagy Stone több más olyan szerepe jut eszébe, amelyekben titokzatos, zárt, ugyanakkor szexuálisan rettentően túlfűtött nőket alakított.

Ilyen volt a Sliver, 1993-ban, William Baldwinnal, vagy a Specialista, 1994-ből, Sylvester Stalloné-val.
Ugyanakkor komédiázni is szeret: 1999-ben A múzsa csókjá-ban mutatta meg ezt, és idén jön az „All I wish” című mozifilmje.

Hosszabb kihagyás után ugyanis újra filmez, sorozatokban is szerepel és rendezni készül. Ha megnézzük a vele készített beszélgetéseket, látjuk, mennyire természetesen, maníroktól mentesen tud nyilatkozni. Tudatosság, finomság, önbizalom és valamifajta belső erő – csak nem a buddhizmusnak köszönhetően? – ezek egyszerre jellemzik őt.

 

Vonzerő

Az esendőség és a csábító erő valahol minden nőben ott rejlik. Az amerikai színésznő úgy tudott ikonná válni, hogy a sokszor elrejtett, elzárt női vonásokat, vagy ellentétes tulajdonságokat képes volt egyszerre megjeleníteni, egy, összetett figurába belesűríteni, s közben a rivaldafényen kívüli szerepeit is pontosan behatárolni, hasonlóan „jól játszani”, méltósággal nyilatkozni.

 

És ha azt hinnénk, hogy a sokat emlegetett 152-es intelligenciahányados, vagy a szerencsés génállomány mindent garantált számára az életben, jó, ha belegondolunk, hogy egy 2001-es agyvérzést követően az egész életét szinte újra kellett kezdenie: csupán 5 százalék esélye volt felépülni, s második házassága is tönkrement. Mindeközben három, örökbefogadott fiút nevelt. Most azonban hálásnak érzi magát, hogy betölthette a hatvanat.

 

Egy év elején készített beszélgetés során, amikor az őt ért zaklatásokról kérdezte a CBS újságírója, zavarbaejtőnek nevezett reakciójával került újra a médiafigyelem középpontjába. Hosszan nevetett a kérdésen, s néhány mondattal tisztázta, számára sem ismeretlen ez a terület.
Ezt a témát záró mondatot, pedig, hogy „Mindent láttam már”– magyarázni sem érdemes.
Megint csak azt tapasztaljuk, hogy Sharon Stone intelligensen kezeli a helyzetet. Ő nem sorol neveket, nem bizonygat semmit, csupán a maga helyzetéről beszél. Reálisan, őszintén, minden indulat nélkül.

 

Jó látni, hogy a helyén van, hogy rendben van önmagával, és hogy nyíltságával példát mutat mindannyiunknak.

 

Érdemes idézni is tőle, hogy felvillantsuk, zárásként, mit gondol a női szépségről:

„Azt gondolom, nem csupán a smink és a tökéletes frizura tehet csodaszéppé egy nőt. Az az igazán sugárzó nő, aki tele van élettel és élményekkel.”

 

Valamint a kapcsolatokról és az egyedüllétről:

„E pillanatban többet nyújt számomra fizikai, spirituális és érzelmi szempontból is, egy mosoly, egy nevetés, egy bensőséges beszélgetés, vagy egy csábító tekintet. Tudod, hogy egy férfi hogyan néz rád, amikor valóban kíváncsi rád? Amikor a valódi énedet látja? Nos, én csak ebben az esetben vagyok szívesen valakivel.”

 

Ha nem szeretnél lemaradni további érdekes és motiváló írásainkról, iratkozz fel hírlevelünkre a láblécben található feliratkozó résznél!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fábián Anikó
Újságíró, művészettörténész

 

MIT VEGYEK FEL? – ÖNBIZALOMBA ÖLTÖZTETVE

Önbizalom, magabiztosság, önbizalom növelés, magabiztosság erősítése, önismeret, önismereti fejlesztés, párkeresés, párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadás, mit vegyek fel, öltözködési tippek, stílus, stílustanácsadás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Címkék