Életünk egyik legfontosabb alappillére lehet a harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolat.
Ha ezen az oldalon jársz, talán már te is sejted, hogy egyáltalán nem könnyű egy stabil alapokkal rendelkező és a hétköznapokban is jól működő párkapcsolatot kialakítani.

Szeretném megtalálni az igazit, de folyton akadályokba ütközök:

Párkapcsolatban élek, de az egész valahogy mégsem kerek:

Miben tudok neked segíteni?

Alapvető igényünk, hogy boldog és harmonikus kapcsolatban éljünk.

Számos női és férfi problémával szembesülve azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan küzdenek önértékelési zavarokkal. Akinek nincs rendben az önbizalma, valamint az önelfogadás hiányában nincs megfelelő önszeretete, az a párkapcsolatában sem tud kiteljesedni. A hozzám fordulóknak minden esetben személyre szabott kísérést nyújtok.

Az egyedülállókat támogatni tudom abban, hogy az önbizalmukat több irányból megerősítve, önismeretüket bővítve immár sikeres legyen a társkeresésük.

A párkapcsolatban élőket a harmonikus, boldogabb kapcsolat létrehozásához, fejlesztéséhez és a kommunikáció javításához segítem hozzá.

Ha valami végleg elromlott a pár között, akkor az általam nyújtott mediációs folyamat során abban segítek, hogy minél békésebben tudjanak megegyezni a szétváláskor.

Miért bízzál meg bennem?​

Jogosan merül fel benned a kérdés, miért pont velem dolgozz? Vajon szakmailag és emberileg is megbízhatsz bennem? Megértem a kíváncsiságod, hiszen ha együtt dolgozunk, fontos, hogy jobban megismerhess.

Ladányi Beáta vagyok, az Önbizalomba Öltöztetve program megálmodója, alapítója.

Komoly párkapcsolati nehézségekkel küzdve az első házasságomban, életem egyik fordulópontján, egy komoly autóbaleset útján értettem meg, hogy feladatom és élethivatásom a segítés. Már ifjúkorom óta érdekelt a pszichológia, viszont a saját személyes megéléseim még inkább arra sarkalltak, hogy a közgazdász végzettségem után pszichológiai ismereteket szerezzek önismereti fejlesztés és párkapcsolat témakörökben. Így mediátor, párkapcsolati coach végzettséget szereztem, majd pszichológiai ismereteimet bővítettem az Integrál Akadémián.

Hogyan dolgozunk majd együtt?

Küldetésemnek tekintem, hogy különböző módszerek, technikák és saját élmény átadásával jobban kapcsolódj magadhoz és képes legyél boldog párkapcsolatot kialakítani.

De mi is az a szerelem? A világon az egyik legélvezetesebb állapot, amely nemcsak másodpercekig tart. Egy örömteli őrület, az érzelem, amely egy párkapcsolat mesteri fűszere. A szerelem kaland, mámor, szenvedély és fájdalom is egyben. Izgat és nyugtat, felhevít és lehűt egyszerre.

Belső Nóra