Még nem találtad meg a párod?
Segítek neked, hogy ez megváltozzon!

Egyedülálló vagy és meg szeretnéd végre találni a társad, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?

A legjobb helyen vagy, hiszen te is megérdemled a boldogságot!

Hozzád hasonlóan számtalan egyedülálló ember van, aki keresi a társát. Sokan nem értik, hogy mi lehet a probléma, amiért nem találják a párjukat, és a rossz tapasztalatok miatt feladják a keresést.

Igazi társ nélkül sokkal nehezebb az élet, ezért is fontos feladat, hogy megtaláld a megfelelő partnered, akivel hosszú távon is ki tudsz alakítani egy boldog, jól működő kapcsolatot!

Társkeresés - Hogyan vágj neki? – Kerülj tisztába önmagaddal!

Az igazi megtalálása nagymértékben függ önmagad „igazivá” válásától. Először önmagadnak kell önazonossá és tudatossá válni.

Milyen képet mutatsz magadról? Hogyan jelenj meg az első randin? Hogyan viselkedj? Hogyan vállald fel magad?

Zavarban vagy a személyes találkozásokkor? Nem tudod önmagad adni? Rendben van az önbizalmad?

Számtalan kérdés, gond merülhet fel minden ismerkedés során.

Segítek a megoldásukban!

Felmérjük az erősségeidet és a még fejlesztendő adottságaidat, valamint azt, hogy mit is szeretnél elérni. A társkeresés ugyanis alapvetően az önismerettel kezdődik. Ezért megvizsgáljuk, hogy hol tartasz most, milyen okok állhatnak az elakadásaid mögött, és dolgozunk az esetleges negatív korlátozó hiedelmeiden.

A tanácsadás során rendbe tesszük a külsődet, a belsődet, kiemeljük az erősségeidet, javítjuk a gyengeségeidet. Tudatosítjuk az értékeidet és a reális elvárásaidat! Nagyobb önbizalomra és szilárdabb önismeretre számíthatsz, ami által sikeresebb leszel a társkeresésben, mert a kiegyensúlyozott, magabiztos ember mindig sokkal vonzóbb a többiek szemében.

Tegyük rendbe a külsőt

Akár társkereső oldalon keresgélsz, akár a személyes kapcsolatok híve vagy tagadhatatlan a megjelenés fontossága.

Stílustippeket adok a társkereséshez!

Segítek a személyes megjelenésed vonzó kialakításában. Megmutatom, hogy mire figyelj, ha szeretnéd javítani az ismerkedési esélyeidet.

Te is hosszú ideje keresed a párod a társkereső oldalakon?

Párkeresési tanácsadás során nemcsak a külső megjelenéseddel foglalkozunk, hanem fókuszálunk az egyéni társkeresési problémáidra is, felkészítelek az ismerkedés különböző szakaszaira.

Így segítségedre leszek abban is, hogy hogyan ismerkedj személyesen, illetve online társkeresés során, mit viselj és hogyan viselkedj a randevúkon.

Tegyük rendbe a belsőt

Hogyan tudod megtalálni a hozzád legjobban illő partnert? Meg tudod fogalmazni, hogy kit is keresel a mostani életszakaszodban?

Segítek tudatosabb párkeresővé válni!

Önmagunk megismerése, elfogadása, megszeretése segít a minőségi partnerkapcsolatok kialakításában, elmélyítésében.

Lehet, hogy tele vagy félelmekkel, hogy megint csalódni fogsz?

A sikertelen ismerkedések és a kudarcba fulladt kapcsolatok miatt lehet, hogy sérült az önbizalmad, és az idő múlásával egyre reménytelenebbnek tűnik megtalálni az igazit.

A gyökeres változás eléréséhez szükséges, hogy megnézzük, miért nincs rendben a magabiztosságod. Ebben az önmegismerésben foglak segíteni és kísérni.

Hogy fog zajlani a társkeresés és hogyan tudok neked segíteni?

Baráti, oldott hangulatú találkozók során átbeszéljük, hogy hol tartasz most, mi okoz nehézséget és terveket dolgozunk ki a továbblépésre. Mivel minden ember más és más élethelyzetből jött, ezért egyénileg dolgozzuk ki azt a megoldást, ami pont Neked segít a társkeresésben. A tanácsadások során csak Veled foglalkozom, a problémáidra közösen keressük meg a személyes megoldást, amit együtt ki is dolgozunk.

Most véget érhet a társkeresési kudarcok sorozata, válaszd a társtalálást segítő coaching csomagunkat! Dönts okosan és jelentkezz most!

Úgy érzem, szeretnék belevágni!