fbpx

Olyan, mint mindenki más – Jennifer Aniston

Olyan, mint mindenki más – Jennifer Aniston

Jennifer Aniston 50 éves lett, és mi más a legjobb módja annak, hogy megünnepelje, mint hogy korát meghazudtolva remekül kinézve jelenni meg a születésnapi partin, amire meghívást kapott  az ex-férj, Brad Pitt is? 🙂

„Őrület az egész! Állandóan keringenek rólam a téves elméletek.”

Határozottan megkapom a részem a szexizmusból a médiában. A nőket mindig kiemelik, egymás mellé teszik, méregetik a külsejük és a ruhájuk alapján. Amikor pedig egy pár szakít Hollywoodban, mindig a nőt szégyenítik meg.”

Már a fenti két idézet alapján rájöhet a Kedves Olvasó, hogy amerikai hölgyről szól az írás. Ugyanakkor gyakorlatilag bármilyen nőről szólhatna, aki közismert, mert a problémáink – közösek.

Mindannyiunkat rendszeresen félreértenek, méregetnek, és ha netán véget vetünk egy kapcsolatnak, hamarabb kerülünk a megítélt fél szerepébe, mint a vigasztalásra szoruló, de legalábbis együttérzéssel figyelt szingli kategóriába. Jennifer Aniston, aki 11-én lesz ötvenéves, mondta a fentieket. S mivel egy sikeres, ugyanakkor mégsem beskatulyázható színésznőről van szó, érdemes áttekintenünk az életét.

Sokan a „Jóbarátok” sorozat Rachel-jét látják benne ma is, mások számára „Brad Pitt exfelesége”, de hiába minden címke és besorolás, a Vízöntő napjegyű, átható kék szemű, kortalan színésznő valahogyan minden dobozból kilóg.

Jennifer Aniston származása

Görög származású édesapja, amerikai anyukája is a színpadon dolgozott. Keresztapja is görög volt, nem más, mint Telly Savalas, azaz „Kojak felügyelő”. Környezete tehát kissé predesztinálta is arra, hogy ő is ezen a pályán induljon el.
1990-ben szerepelt első ízben egy filmben („Hogyan töltöttem a nyaram?), de a valódi siker és közismertség a „Jóbarátok”-nak köszönhető, ami az 1990-es évek második felétől meghatározó generációs sorozat volt.

 

Amikor már egymilliós gázsit kapott egy-egy epizódért, a sorozat utolsó két évada során, nos, akkor már elmondhatta, hogy befutott…  2003-ban a Minden6ó, majd 2004-ben s Derült égből Polly! – ezek voltak a legnagyobb sikerei.

És persze nem kerülhette el, hogy a magánélete is terítékre kerüljön….

Jennifer Aniston párkapcsolata

Brad Pitt és Jennifer Aniston volt egy ideig az egyik álompár Hollywoodban.

Majd jött a 2005-ös esztendő, ami véget vetett a tündérmesének.

Ekkor még csak öt éve voltak házasok a szívtipró Brad-del, de Angelina Jolie, aki külsőre leginkább Aniston tökéletes ellentéteként írható le, belépett az életükbe, így elég gyorsan el is váltak.

Aniston legközelebb hosszabb kapcsolata Justin Theroux-val 2011-ben indult, majd 2017 végén zárult le.
Volt eljegyzés, esküvő, de valahogyan ez sem működött.

 

Jen pedig, minden híresztelés és pletyka ellenére független és szabad. Nincs gyereke, de azért szeretik találgatni ruhái alapján, hogy vajon mégis mikor lesz neki, ezt pedig nyilvánvalóan ő sem szereti….

Jennifer Aniston csodás külseje

Ráadásul viszonylag szerencsés, hogy kortalan az arca, így gyakorlatilag akárhány éves lehetne. Hamvasszőke, szőkésbarna tincseivel, természetes hatású, finom sminkkel és a klasszikusabb ruhafazonokkal nem tud hibázni, kifinomultan, letisztult stílusban öltözik.


Pontosan tudja, hogy a lábait érdemes megmutatnia, ehhez pedig úgy tartja formában magát, hogy sok folyadékot iszik, persze vizet, és rendszeresen edz. Jógázik is – elmondása szerint a jóga segített neki abban, hogy feldolgozza a válását Brad Pitt-tel….

Nem enged teljes bepillantást az életébe

Ritkán engedi közel a sajtót magához, épp ezért tudunk róla olyan keveset. Pedig lehet, hogy el kéne fogadnunk, hogy nem vágyik az állandó reflektorfényre.

Hiszen néhány apró újdonságot vagy érdekességet mi is mesélhetünk még: például hogy komoly összegeket adományoz jótékony célokra, állatvédelemre is, két kutyát tart és hogy iskoláslányként ő volt az osztály bohóca…
Most pedig egész egyszerűen csak egy nagyon jó színésznő. Aki úgy keresi az útját, hogy közben igyekszik saját magával is tisztában lenni.

Jennifer Aniston és Brad Pritt érkezése a születésnapra

Az egykori Jóbarátok című filmsorozat csillaga szombaton egy hatalmas bulival ünnepelte születésnapját a Los Angeles-i Sunset Towerben.

Születésnapi bulijára egész sztár-felhozatal érkezett, George Clooney-tól Barbra Streisandon át Sandra Bullock-ig, köztük Brad Pitt is – aki próbálta magát álcázni ugyan  – , és akivel az évek folyamán folyamatosan kapcsolatban volt a válásuk óta is, ráadásul baráti jellegű viszonyban.

Hogy is fogalmazott a saját kapcsolatairól és a „mindenki boldogan élt amíg meg nem halt” –gondolatról Jennifer Aniston egy nemrég készült interjúban?

„Nem érzem magam értéktelennek. Szerintem sikeresek voltak a házasságaim. Amikor véget értek, akkor ez egy döntés következménye volt, mert mindketten a közös életünkön kívül akartuk megtalálni a boldogságot.”

És a beszélgetés vége felé még ezt is hozzáteszi:” Mindenkinek más az útja.” 

Nos, sok sikert az úton, Jennifer!
Boldog születésnapot!

További érdekességeket olvashatsz hírességekről ikonokról itt

Ha nem szeretnél lemaradni további írásainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fábián Anikó
Újságíró, Művészettörténész

 

Ha nem szeretnél lemaradni az írásainkról, iratkozz fel a hírlevelünkra a láblécben található feliratkozásnál!

 

MIT VEGYEK FEL? – ÖNBIZALOMBA ÖLTÖZTETVE

Önbizalom, magabiztosság, önbizalom növelés, magabiztosság erősítése, önismeret, önismereti fejlesztés, párkeresés, párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadás, mit vegyek fel, öltözködési tippek, stílus, stílustanácsadás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Címkék