fbpx

A stíluson túl – önfejlesztés – Charmina Varázs VIP közösség

A stíluson túl – önfejlesztés – Charmina Varázs VIP közösség

A szívügyünk, hogy segítsük a nőket abban, hogy stílusos legyen megjelenésük, vonzóbb külsejük, fejlődjenek a magabiztosság és önbecsülés terén, és kiegyensúlyozottabb életük lehessen.

Ezekkel a témákkal foglalkozik az Elegancia a gyöngyökön túl című könyvem is.

Most szeretnénk még több támogatást nyújtani azoknak a hölgyeknek, akik a könyv szemlélete alapján többet szeretnének kihozni magukból.

Ezért létrehoztunk kifejezetten a könyv vásárlóinak egy támogató közösséget, a Charmina Varázs VIP csoportot.

Ha szeretnéd te is kiaknázni a benned rejlő potenciált, használni az erősségeidet, jobban kezelni a gyengeségeidet, és kihozni magadból külső és belső szinten is a maximumot, akkor ezt a cikket feltétlenül olvasd el.

Veled is előfordult már

 • Hogy nem érezted mesésnek magad, úgy érezted, hogy nem vagy igazán önmagad a ruhádban
 • Bizonytalan voltál a megjelenéseddel kapcsolatban
 • A szekrényed tele van ruhákkal, de mégis gyakran azt érezted, hogy nincs mit viselned, valami nincs rendben a meglévő ruháiddal
 • Fogalmad sem volt, hogyan lehetne egymáshoz társítani a meglévő ruhadarabjaid
 • Hogy már frusztrált voltál a ruhavásárlástól, mert nem tudtad, hogy mit vásárolj. Sokszor vásároltál valamit, ami az üzletben még csodálatosnak tűnt, aztán hazaérve mégis ráébredtél, hogy nem megfelelő
 • Nem vagy tisztában azzal, hogy milyen fazonok felelnek meg neked jobban
 • Lehet, hogy a saját magaddal kapcsolatos negatív gondolataid miatt csak olyan ruhákat viselsz, amiben nem túlzottan hívod fel magadra az emberek figyelmét
 • A megjelenésed megfelelő, mégis kissé unalmas lett, mert mindig ugyanazokat a ruhadarabokat viseled.
 • Stílusod nem felel meg az életmódodnak. Az életed változott, de a szekrényed tartalma még mindig a múltadat tükrözi.

Lehet, hogy azt érzed, hogy nem kell ennek így maradnia? Hallgass erre a belső hangra!

Lehetsz stílusos!

Lehetsz stílusos és öltözködhetsz minden nap úgy, hogy egyaránt jól nézel ki és jól is érzed magad! Szeretnénk, ha büszkén és magabiztosan nézhetnél a tükörbe! Kapcsolódj újra önmagadhoz! Hadd segítsünk megtalálni a személyes stílusod, és mindenekelőtt növelni a magabiztosságod, hogy merd is megmutatni magad a világnak!

Az egyik gyakori motiváció minden nőnél, hogy cseretne csinosan kinézni, és jól akarja érezni magát a bőrében. Azok a nők, akik jól érzik magukat a saját bőrükben, mindig a legszebbek – és ez érinti az élet minden területét. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, nemcsak az fontos, hogy a külső megjelenésünkkel és a stílusunkkal foglalkozzunk. Szükségünk van a megfelelő magabiztosságra, és önelfogadásra és önszeretetre – mert az igazi belső béke érzése a valódi önelfogadásból származik. Ahhoz, hogy kialakítsunk egy olyan életet, amire vágyunk, szükséges, hogy létrejöjjön a változás önmagunkban, a gondolkodásmódunkban.

Ezekkel a témákkal foglalkozik az Elegancia a gyöngyökön túl című könyvem.

Hogy sikeres legyen a fejlődésed, szeretném, ha el is olvasnád a könyvet, majd foglalkoznál a könyvben is taglalt kérdésekkel és az önfejlesztéssel, hogy könnyebb legyen elérni a kívánt céljaidat. Bármi is legyen, amit szeretnél elérni, stílusos megjelenés, vonzóbb külső, magabiztosság és önbecsülés, kiegyensúlyozottabb élet, az teljes mértékben megvalósítható számodra is.

Charmina Varázs VIP közösség

Most szeretnénk még több támogatást nyújtani azoknak a hölgyeknek, akik a könyv szemlélete alapján többet szeretnének kihozni magukból. Ezért létrehoztunk kifejezetten a könyv vásárlóinak a Charmina Varázs VIP csoportot.

Most rendkívül kedvezően csatlakozhatsz ehhez a közösséghez, hogy részt vegyél az önfejlesztő programunkban. Ez többről szól, mint a stílus, mert itt az öltözködés lélekben is zajlik. Az önmegismerés segítségével biztosíthatod a stílusod sikeres fejlesztéséhez nélkülözhetetlen elemeket a hiteles megjelenésedhez.

Miben segít neked az a VIP Közösség?

Lehet, hogy neked is számtalan nehézséged akad az önfejlesztésed és a stílusod kialakítása során. Csak néhány probléma, amivel az ügyfeleink szembesülnek, és amilyen kérdésekkel fogunk foglalkozni a zárt VIP közösségben:

 • Szívesen olvasnál korosztályra és alkalomra szabott öltözködési tanácsot
 • Szeretnél jól kinézni akkor is, ha elmúltál már 30, 40 és 50 éves, érdekel az elegancia kialakítása, hogy milyen a különböző korosztályoknak megfelelő öltözködés
 • Kíváncsi vagy arra, hogyan tudsz úgy öltözködni, hogy kifejezd a személyiséged
 • Szeretnél többet tudni az öltözködés, a megjelenés lélektani hátteréről
 • Érdekel a testalkati jellemzők figyelembevételével az öltözködés (alacsony, magas, túl vékony, megnövekedett a testsúly esetén is)
 • Szeretnél magabiztos megjelenést kialakítani és a pozitív kisugárzásod fokozni
 • Segítséget vársz az önbizalmad növelésében, hangsúlyoznád a nőiességed
 • Munkáddal, vállalkozásoddal és egyéb céljaiddal összeegyeztethető kényelmes, saját magadhoz illő stílust kialakítani
 • Kíváncsi vagy, hogyan hozhatnád ki önmagadból a legjobbat
 • Szégyenlős vagy, ezért idegenek előtt nem szívesen beszélgetsz ezekről a témákról, így számodra kifejezetten jó, ha a zárt csoportban levő hasznos anyagok alapján tudsz fejlődni
 • Szükséged van személyre szabott szakértő támogatásra, akkor is jó neked ez a csoport, ha csak online tudsz jelen lenni, mert például távolabb élsz, kisgyermek miatt nem tudsz hosszabb időre elszakadni, hogy személyes tanácsadáson vegyél részt

 

Szeretnél csatlakozni egy olyan hölgycsoporthoz, akik ugyanazon az úton járnak, mint te?

Most a könyv vásárlásával egyidejűleg meghívlak egy exkluzív közösségbe! A felsorolt nehézségekre szeretnénk a hétköznapokban is működő megoldásokat, hasznos tudásanyagokat átadni a zárt Charmina Varázs VIP csoportunkban.Ott a helyed a Charmina Varázs VIP csoportban. Köztünk a helyed! Mert olyan vagy, mint mi, mert tudod, hogy sokkal több van benned!

Ott a helyed a Charmina Varázs VIP csoportban. Köztünk a helyed! Mert olyan vagy, mint mi, mert tudod, hogy sokkal több van benned!

Csatlakozz hozzánk most tagsági díj nélkül csak a könyv áráért! Szerezd meg a könyvet itt!

Mi várható? Milyen előnyei vannak a VIP közösségnek?

Mi vár rád a VIP csoport tagjaként? Mit nyersz még a VIP közösség tagjaként? Hogyan tudod fejleszteni magad és az életed ezzel a lehetőséggel?

Ettől kezdve sokkal több exkluzívabb anyaghoz is hozzáférhetsz. Segítünk kihozni magadból a maximumot, hogy önmagad legjobb verziójává válj!

 ✓ Megbízható, intim, elfogadó közösségbe kerülsz, ahol megoszthatod, hogy milyen nehézségeid vannak, és ahol diszkréten kezeljük a helyzetedet
✓ Itt bátran megoszthatsz magadról fotót, mert garantáltan őszinte, de segítő véleményeket fogsz kapni
✓ Itt az öltözködés „lélekben” is zajlik
✓ Kiemelt segítséget kapsz, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, jobban megismerd a személyiséged, és annak megfelelően tud kialakítani a stílusodat
✓ Garantáltan semmit sem erőltetünk rád, ami nem illik az egyéniségedhez
✓ Nem fognak megbéklyózni az elvárások
✓ Értő támogatást kapsz a kísérletezéseidhez önmagad felfedezésében
✓ A zárt Facebook csoportunkban össze tudsz kapcsolódni a többiekkel és velünk is. Bármikor tudsz tőlünk kérdezni, ha elakadsz valahol.

Íme, milyen eredményt érhetsz el a zártkörű csoporttagságodnak köszönhetően:

Világosság – kerülj tisztába magaddal

Intelligens, igényes nő vagy, egyedülálló személyiséggel. Kerülj közelebb önmagadhoz, szerezz új ismereteket és betekintést az egyedi személyiségedbe és stílusodba!
A csoporton belül foglalkozunk mind a külső és belső jellemzőkkel egyaránt. Számba veszed az erősségeidet, megismerheted a kihívásaidat, és azt, hogy hogyan lehet ezekkel együtt dolgozni önmagad fejlesztése és a stílusod javítása érdekében.

Alapok és önismeret

Ahogy egy házépítésnél, úgy az autentikus stílusod létrehozásánál is erős alapokkal kell rendelkezned.
Tudjuk, hogy az eredeti stílus belülről jön – ez a kulcsa annak, hogy magabiztosan érezd magad, és hitelesnek tűnj. Ezért is szükséges egyfajta önismereti tükörbe nézés Meg kell értened, hogy ki vagy, miért viselkedsz úgy, ahogy viselkedsz, és hogyan befolyásol ez az élet különféle területein. Bízni fogsz magadban és te magad tudsz majd változásokat elérni.

Magabiztosság – önelfogadás, önszeretet

A magabiztosságod növelése érdekében nemcsak a külsőd javításával foglalkozunk majd, hanem a belső kritikusod legyőzésével is. Megtanulod, hogy rendben vannak a külső adottságaid, és hogy pont olyan vagy, mint amilyen. Az önelfogadás és önszeretet kialakítása segíteni fog. Magabiztosan határozod meg, hogy mi az, ami  számodra, és mi miért nem működik számodra. Ettől lesz a stílusod oly módon egyedi, ahogy senki másnak.

Tudás és készségek

Útmutatást kapsz, hogy egyszerű lépésekkel meghatározd és megértsd a személyes stílusod.
A stílus hiteles kifejezésének módjainak felkutatása során foglalkozunk a színekkel, testalkatokkal, öltözködési stílusokkal. Az egyik fő alkotóelem, hogy minden nap legjobban nézz ki, az az, hogy rájössz, milyen a tested formája, majd annak megfelelően öltözködsz.
A megjelenés összeállítás technikáinak ismeretével gyakorlottabb leszel, hogy hogyan kell ruhákat egymással kombinálni.

Öltözködési stílusok

Megtanulod, hogy tudod kifelé, a megjelenéseden keresztül kifejezni a belső lényeged. Ebben segítségedre tudnak lenni a különböző öltözködési stílusok. Ha megérted a stílusszemélyiségedet, akkor a stílusfejlesztésed könnyűvé válik.
Az öltözködési stílusok egyedi keverékével, a különböző stíluselemek felhasználásának különböző módjaival életre keltheted a stílusod és kifejezheted az egyéniségedet.

Működő ruhatár

A jól öltözködés szokása – nem egyszerű motiváltnak maradni, hogy mindennap jól öltözködjünk. A legjobb stratégia a stílusod gyakorlati megvalósításához a praktikusan létrehozott, életmódunknak megfelelő ruhatár.
Megvizsgáljuk, hogyan lehet a legtöbbet kiaknázni otthonod (és az életed) egyik legértékesebb tulajdonából – a szekrényedből. Az átgondolt ruhatár kevesebb stresszt okoz, és időt is megtakarítasz vele magadnak.

Személyes növekedés

Szeretnél folyamatosan fejlődni? Itt fogsz.

Megérted, hogyan befolyásolja a személyiséged a stílusodat. Erősebb személyes imázsod lesz, amely elősegíti a szakmai és személyes célok elérését. Fedezd fel, hogyan kommunikálnak a ruháid és tudatosítsd, hogyan szeretnéd, hogy észleljenek, így felépítheted azt a megjelenést, amely odaviszi, ahová szeretnél menni.

Közösség és támogatás

Fejlődni leggyorsabban egy inspiráló közösségben tudsz, ezért használjuk a közösség erejét is. Ebben az előítéletektől mentes közösségben a tagok támogatást és bátorítást kapnak a többiektől, akikkel megosztják a stílus önfelfedezés útját.
A csoport minden tagja hasonló úton jár, közös érdeklődési kör és összehangolt célok mellett. A támogató közösség részévé válhatsz, melyben sosem érzed magad egyedül, ahol tőlünk (és a többiektől) is folyamatos inspirációt és motivációt kapsz ahhoz, hogy haladj a célod felé. A közös programok is garantálják az összetartozás kialakulását.

Köztünk a helyed! Mert olyan vagy, mint mi, mert tudod, hogy sokkal több van benned!

Találkozók

És ez a közösség nemcsak virtuálisan fog létezni, hanem lesznek személyes csoporttalálkozások is. Közös élményeket élünk át együtt azokkal, akik szeretnének majd jönni. A találkozásokon különböző tematikus témákkal fogunk foglalkozni, a találkozón megosztjuk élményeinket egymással, inspirálodunk, meghallgatunk, elfogadunk mindenkit, és persze együtt megünnepeljük, hogy milyen csodálatos nők vagyunk!
A VIP közösség részeként a tagság ideje alatt elsőbbséget élvezel, bármely általunk bevezetésre kerülő programra, eseményre való jelentkezésben.

Szerezd meg a könyvet és csatlakozz a közösséghez!

A VIP tagság előnyei még:

Miért fogod szeretni ezt a VIP tagságot? A tagság magában foglalja még:

A klubban számos kedvezményt is találsz, ezeket a különböző rendezvényeinken érvényesítheted. Rendszeres időközönként szervezünk személyes találkozókat, melyeken nemcsak hasznos, a közösség tagjait érdeklő témákat beszélünk át, de lehetőség lesz a kötetlen beszélgetésekre, és hogy jól érezzük magunkat.

 • kedvezmények – a találkozókra a tagok elsőbbségi részvételi jogokat élveznek, és 1000 Ft kedvezménnyel tudnak rajta részt venni.
 • titkos promóciókban részvétel – kiemelt akciók, melyek csak a VIP tagok részére érhető el csak.
 • exkluzív cikkek, tippek, példák, videók a színek és stílus témájában – zárt csoportban közzétett posztok, pdf-ek, videós tartalmak formájában
 • Charmina gyöngyök – heti motivációs percek, önismerettel foglalkozó témák, kihívások a csoportban, ezekhez segédanyagokat biztosítunk a csoportban

Kinek való?

 • Aki folyamatosan fejlődne, és szeretné kialakítani a külső és belső harmóniáját.
 • Aki örülne, hogy időnként kap motivációt, és hogy van kihez fordulnia a kérdéseivel.
 • Akinek támaszt nyújt, hogy nem kell egyedül haladnia az úton.
 • Aki szeretné tudni, hogyan érdemes összeállítania a ruhatárát, hogy megjelenése autentikus legyen.
 • Aki szeretne még több eleganciát, nőiességet és stílust.
 • Aki nemcsak kívülről szeretne mesésen kinézni, hanem öltözködésével is a belső lényegét kifejezve szeretné stílusosan érezni magát.
 • Aki szívesen járná az önfejlesztés útját, önismeretben és önbizalomban fejlődne, hogy elérje a céljait.
Megfelel neked ez a program?

Még mindig bizonytalan vagy? Íme, néhány kérdés, ami segíthet az eldöntésben:

 • Azon gondolkodsz, hogyan lehetne a legjobban kihasználni az előnyös megjelenésben rejlő lehetőségeket?
 • Kihívást jelent a ruhavásárlás? Kétségbeesett vagy az üzletekben eltöltött órák miatt, és mégis bizonytalan vagy, hogy mit vásárolj?
 • Nem vagy biztos abban, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy magabiztosabb és sikeres legyél?
 • Változás állt be az életedben (anyaság, karrierváltás, visszatérne dolgozni a szülési szabadság után, párkapcsolat, egyéb) és újra meg kell találnod a stílusod, vagy meg kell újítanod?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál – akkor érdemes csatlakoznod a közösségünkhöz.

Szerezd meg a könyvet és csatlakozz a közösséghez!

A Charmina VIP közösség megfelelő minden kosztályba tartozó nőnek, aki a személyes stílust választja a divat meggondolatlan követése helyett. Nem baj, ha már (rég) elmúltál húsz éves és az alakod sem tökéletes. Van egy jó hírem! Nem kell mindenáron tökéletesnek lenned! Elég csupán tisztába lenni azzal ki vagy, milyen értékeid vannak és bátran felvállalva megmutatni azokat. Akkor is, ha ezzel kicsit kilógsz a sorból, sőt talán pont azért!

Egyedi vagy! Mindenki az. Mégis sok egyformának tűnő embert látunk mindenhol. Te ne legyél egy a sok közül! Legyél önmagad, merd felvállani azt, aki vagy!

Kezdetnek tedd meg magadért azt, hogy őszintén válaszolsz a következő kérdésekre:

 • Mennyi pénzt költöttél el eddig a rossz ruhaválasztásokból fakadó vásárlásokra?
 • Ha összeadnád azoknak a ruháknak az értékét, amit csak megvettél, de igazából soha nem viselted, milyen összeg jönne ki?
 • Mennyi időt vett el az életedből a ruhaválasztással kapcsolatos bizonytalanság? Akár otthon öltözködéskor, akár vásárlások közben az üzleteket járva?

Mi másra tudnád költeni ezt a feleslegesen elköltött összeget?
Mi mással tudtad töltötted volna szívesen ezt az időt?
És akkor még ne is gondoljunk arra az érzelmi költségre, amivel jár az, ha nincs egészséges önbizalma annak, aki nincs tisztában azzal, hogy ki is ő valójában.

Egyedülálló és gyönyörű nő vagy, akinek kifejezetten neki megfelelő megoldásokra van szüksége. Olyan stíluskifejezésre van szükséged, amely felismeri a belső lényeget és szépséget, és nemcsak azzal foglalkozik, hogy melyik nadrágszár előnyös a testalkattípusod szerint.

Csatlakozz hozzánk most tagsági díj nélkül csak a könyv áráért! Szerezd meg a könyvet itt!

Kinek nem való ez a program?

NEM neked szól a program, HA:

 • Szerinted felesleges fejlődni
 • Nem akarsz energiát befektetni önmagadba
 • Nem szeretnél vonzóbb és kiegyensúlyozottabb lenni
 • Ha nem akarsz egy szuper és támogató közösséghez tartozni

Nem vagyok ilyen, ezért csatlakozom!

Összegezzük:

Szeretnéd tudni, milyen óriási értéket fogsz szerezni ebben a programban? Összegezzük.

Itt van minden, amit a program tartalmaz, a személyes fejlődésedbe és stílusodba történő befektetésed magába foglalja:

 • A stílus és a pszichológiai típus területén, újszerű útvonalakon keresztül új tapasztalatokat, felismeréseket és felfedezéseket fogsz találni.
 • Egy hiánypótló programot kapsz, nem találsz még csak hozzá hasonlót sem. A programon belül alapokat kapsz a pszichológiai és öltözködési típusod megértéséhez. Nemcsak a stílusosabb megjelenésről szól, hanem az önismeretről, az elegánsabb életről és az önbizalomról együtt.
 • Közösségi támogatást, ahol minél többet osztsz meg, annál gyorsabban fejlődsz és növekszik a stílusod

Ez sokkal több, mint egy stílusprogram, amely megmondja, mit kell viselni.
Ez a program egy megjelenésen túlmenő tapasztalás, önismeret, hogy megértsd az öltözködésed mögött rejlő lélektani dolgokat is.

Ez egy igazi önfejlesztő tárház, ahol apró lépésekben, de annál biztosabban van lehetőség a fejlődésre különböző témákban. A programon belül vannak azok az eszközök és források, melyekkel hogy teljes mértékben megérted, hogy ki vagy. Fedezd fel az egyéni szépségedet, és találj rá a szabadságra, hogy rendben van, hogy az lehess, aki igazából vagy.
Úgy gondolom, hogy a legtöbb nő elfelejti, hogy ki is ő valójában, és hogy mi a legfontosabb számukra. Nincsenek tisztában önmaguk létezésének részével.

A lényegükkel. Hogy mi teszi őket egyedivé: A lelkük stílusával.

Készen állsz a ragyogásra? 🙂

Lépj az önfejlesztés útjára most tagsági díj nélkül csak a könyv áráért! Szerezd meg a könyvet itt!

Ha te már eldöntötted, hogy csatlakozol, akkor megkapod a segítséget hozzá.

 • Az önismeretet elmélyítő, letölthető és kinyomtatható anyagok formájában
 • A stílustanácsok és az önismeret egyedülálló, erőteljes és intelligens módú ötvözésével a személyes stílus kialakítását segítő hasznos anyagokkal
 • Bónuszanyagok formájában

Segítségre van szükséged, vagy kérdésed van? Írj üzenetet!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a lifebeautysoul@gmail.com címre. Örömmel megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, és segítünk a legokosabb döntés meghozatalában.

Reméljük, hogy örömmel vágsz bele, szóval ne késlekedjünk!

A program jelenleg induló diszkont áron van, összehasonlítva azzal, ami a jövőben lesz! További kiváló bónuszokat tartalmaz ingyen, tehát érdemes most jelentkezni!

Most 2020.augusztus 24-ig külön tagsági díj fizetése nélkül, a Stíluson túl kampány keretében csak a könyv beszerzésével részese lehet a közösségnek.

Miért hoztuk be a VIP csomagot? És miért ilyen olcsó?
Szeretnénk, hogy minél több nőhöz eljusson most ez a lehetőség!

Most a könyv beszerzésével automatikusan tag leszel, később csak külön havi díj fizetése ellenében tudod majd megtenni.

Jelentkezz most!

 

MIT VEGYEK FEL? – ÖNBIZALOMBA ÖLTÖZTETVE

Önbizalom, magabiztosság, önbizalom növelés, magabiztosság erősítése, önismeret, önismereti fejlesztés, párkeresés, párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadás, mit vegyek fel, öltözködési tippek, stílus, stílustanácsadás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Címkék