A Charmina kollekció története – hogyan lett saját ruhamárka a stílus iránti vonzódásunkból?

Stílustanácsadóként számtalanszor szembesültünk azzal a nehézséggel az üzletekben, hogy hiába vagyunk nagyon is tisztában azzal, hogy milyen ruha állna jól, ezt nem tudjuk megvenni, mert nincs.
És ezzel, mint kiderült, nem csak mi küzdünk, hanem rengeteg ügyfelünk.

Charmina fashion – ikonikus nőies ruhák 

A probléma megoldására elkezdtünk megtervezni, és kidolgozni egy kicsi, de annál hiánypótlóbb kollekciót, mellyel teljesíthetjük az ügyfeleink álmait, és mely ruhadarabokat mi magunk is szívesen viselünk.

A nők szépségének kiemelésére törekszünk. A megrendelésre készülő ruhadarabjainkkal minden testalkatból ki lehet hozni a maximumot, szívesen segítünk az ügyfeleinknek megtalálni az alkatukhoz passzoló fazonokat. 

Rólunk

Mi a Charmina csapat, a pszichológiai tudásunkat és a stílussal kapcsolatos szakértelmünket integrálva segítünk a nőknek az önfejlesztési útjukban, melyhez a stíluson keresztül kínálunk egy kreatív lehetőséget.

A velünk való közös munka nemcsak a tökéletes ruha megtalálásáról szól, hanem hogy önmagadat jobban megismerve fejezed ki magad a megjelenéseddel.

Ragyogjon át a személyiséged a stílusodon keresztül!

A stílus hihetetlenül felhatalmazó, ha önmagunk teljesebb kifejeződése vagyunk.

Amikor úgy érezzük, hogy kapcsolatban állunk önmagunkkal, és azzal, amit viselünk, az pozitív növekedésként jelenik meg az életünkben.

A magabiztosság megszerzésének egyik biztos módja a személyes stílus fejlesztése. A stílus növeli az önbizalmat, elősegíti a sikertm javítja a kapcsolatokat, és még sok minden mást.

Az öltözködés önkifejezés és egyfajta önismeret is egyben.

Minden döntést, így az öltözködésünket is befolyásolja az, hogy ki áll a középpontjában.

Nemcsak a tanácsadásainkkal, hanem a most létrejött kollekciónkkal is abban segítünk, hogy minél több nő lehessen az egyéniségét megmutatva csodálatos önmaga. Ennek legjobb módja az, ha megértjük a személyiségünket.

Igazán lélekbe illő személyes stílus az igazi nőknek

A Charmina ruhák gyönyörűen hangsúlyozzák a viselőjük nőiességét és természetes szépségét, kifejezésre juttatják a személyiségét az öltözéken keresztül is.

Meggyőződésünk, hogy minden ember tökéletes és egyedi, és hogy ez az egyéniség kifejeződhet a stílusukban.

A nőiesség ünnepe – Nincs több rejtőzés!
Itt az ideje, hogy megmutasd magad!

Minden eddiginél jobban itt az ideje, hogy a nők a stílus használatával magabiztosságra tegyenek szert.

A Charmina kollekció időtlen nőiességű ruhái eleganciát és stílust biztosítanak.  A nők különféle igényeinek megfelelően kivitelezett ruhák kényelmes eleganciát és megfelelő minőséget kínálnak. 

Kérdésed van? Írj nekünk!