Mi az alappillérünk? Megfelelő méretű ruha minden nőnek.

Nálunk a legváltozatosabb testalkattal is találhatsz olyan öltözéket, amit viselve stílusosnak és
csinosnak érezheted magad a bőrödben!
A csinos, nőies megjelenés nem alkatfüggő!
Nem a testalkatunk egyes méretei (mint súly, magasság, csípő, comb, has stb.) számítanak. Az
egyetlen szám, ami meghatároz minket, az, hogy egy nap hányszor vagyunk boldogok, és nem a
ruhacímkéken feltüntetett méret.
Mert semmi sem ér többet, mint szeretni önmagunkat, és semmi sem felszabadítóbb, mint
viszonozni a mosolyt a nőnek a tükörben.
Mert mi, az igazi nők mindannyian egyediek, tökéletlenül is tökéletesek és valódiak vagyunk.

A cél a divat és a stílus újra definiálása, hogy a gyönyörű megjelenés elérhető legyen minden nő számára.

A Charmina fashion kollekció minden egyes darabját az igazi nők igényeit szem előtt tartva készítjük. Kérésre dolgozunk, hogy méretétől függetlenül bármely nő viselhesse ruháinkat.

A ruhákat úgy készítjük, hogy illeszkedjenek hozzád – és nem fordítva. Nőies szabásvonalakkal arra törekszünk, hogy időtlen sziluetteket hozzuk létre, hogy a ruha hízelgő legyen a viselőjének.

A méretre készült női ruhákra specializálódtunk, és ehhez felbecsülhetetlen értékű ismeretet adtak számunkra a különféle formájú és méretű testalkatú emberekkel való stílus tanácsadó munkában töltött évek.

Egyedi rendelés során többféle mintaruhánkból választhatsz, és elkészítjük a számodra hízelgő módosításokkal, adottságaidhoz, és elképzeléseidhez igazítva.

Kollekciónk célja az egyéniség és a sokszínű női szépség kihangsúlyozása. Az egyedileg készült darab a személyiség végső kifejezése, amely kizárólag a számodra készült. Így kapsz valami egészen egyedit, ami nem jön szembe veled tucatszámra.

A megfelelő szín kiválasztása mellett módosíthatjuk egy ruha ujját, nyakkivágását, valamint megváltoztathatjuk a hosszát.

A divatipar által létrehozott konfekció méretezés nem korlátozhatja a nőket

Több lehetőség van, mint amennyit az üzletekben található kész ruhák kínálnak. Az ihlet bennünket, hogy a nők magabiztosnak érezzék magukat. Hiszünk abban, hogy nemcsak egyfajta szépség létezik, és mindenki megérdemli, hogy előnyösen öltözhessen. A méretre szabott ruháink tökéletes azoknak is, akik nem szabványos testalkattal rendelkeznek.

Csatlakozz küldetésünkhöz, hogy megteremtsünk egy méretfüggetlen világot.

Célunk a nők különböző szépségének és nőiességének kiemelése. Mérettől, alkattól függetlenül minden hölgy számára hozzáférhető időtlen eleganciájú ruhákat készítünk.

A hagyományos divatipar az ideális test nagyon szűk elképzelésére épül. Mindenki számára elérhetővé tesszük, hogy előnyösen öltözhessen, és elképesztően jól érezzék magukat ruháikban akár a munkájuk során a mindennapokban, illetve a különleges alkalmakon is.  Gyönyörű, személyre szabott minőségi ruha darabjaink legnagyobb kincsei lehetnek a stílusos nők ruhatárának.

Kérdésed van? Írj nekünk!