Önfejlesztés a stílus segítségével
VIP online program az átalakulásodhoz

Lépj szintet, fedezd fel önmagad és a lehetőségeid

Kreatív ismerkedés önmagaddal a stílus eszköztárán keresztül,
hogy a tükörből egy elégedett, vonzó nő nézzen vissza.

Fejlődj stílusosan, légy az, aki szeretnél lenni!

Mutatkozzon meg a belső szépséged a külső megjelenéseden keresztül

A Charmina Varázs VIP Közösségi tagság segítségével kibontakoztatjuk a benned rejlő ragyogó nőt.

Az egyik gyakori motiváció minden nőnél, hogy szeretne csinosan kinézni, és jól akarja érezni magát a bőrében. Azok a nők, akik jól érzik magukat a saját bőrükben, mindig a legszebbek – és ez érinti az élet minden területét.

A külső fejlődésnek utol kell érni a belsőt. Hisszük, hogy az önazonos stílus túlmutat a divaton, és az öltözködésen.
A stílus egy remek eszköz arra, hogy kifejezd magad, és segít abban, hogy kapcsolatban maradj valódi lényegeddel. Kerülj kapcsolatba magabiztos éneddel, így végre a lehetőségeid kihasználásával igazán megélheted az életed. Játékos, kreatív kifejezéssel segítünk megtalálni egyedi önmagad.

Érd el ezt a változást te is!

Elég volt abból, hogy nem érzed elég jónak magad?

Érd el a legjobb énedet, önmagad és a stílusod fejlesztése révén

Nőként ezer oka van annak, hogy bizonytalannak érezzük magunkat.
Az önmagunkkal való elégedetlenkedés előbb-utóbb megjelenik az öltözködésben. Hányszor látni, hogy valaki a saját magával kapcsolatos negatív gondolatok miatt megpróbál eltűnni a ruháiban.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy létezik egy másik valóság, ahol a dolgok jobbra változnak, és könnyed és gyors út vezet az önbizalmad megnöveléséhez.

A stílusod lehet tökéletes eszköz, mely segít katapultálni a legnagyobb álmaid és a jövőképed eléréséhez

Gondolkodásmód
Belső énkép – önbizalom

Az önmagaddal való kapcsolatod a kulcs a boldogsághoz, ezért teljeskörű támogatást kapsz, hogy legyőzd a belső kritikusod, és objektíven lásd önmagad. Nem kell modellalkattal rendelkezned, hogy fantasztikusan nézz ki.

Vonzó megjelenés
Külső énkép – stílus

Nem lesz többé kínzó kérdés a ruhákkal teli szekrény előtt a „Mit vegyek fel?” kérdés.
Impulzusvásárlások helyett az öltözködés könnyű és élvezetes lesz, miközben a megjelenéseden keresztül kifejezed a belső lényeged.

Sikeres és boldog élet
Harmonikus kapcsolatok  
Lépj be a lehetőségek világába, ne légy észrevehetetlen, használd ki az előnyös megjelenésben rejlő lehetőségeket. Érj el sikereket a munkádban, a vállalkozásodban, az emberi kapcsolataidban.

Ez az első ilyen összetett hasznos tudást tartalmazó közösség és mentorprogram

Nemcsak a külsőd lesz vonzóbb, hanem az önismereted is javul, és sikeresebb leszel

Lássuk, miért kapsz többet ettől a programtól?

A személyes fejlesztési programok a belső világodra összpontosítanak – gondolataid és érzelmeid kezelésére. Segítenek a pozitív gondolkodás, a célok kitűzése és cselekvés terén.

A stílustanácsadók a tükörben látottak javítására összpontosítanak – hogyan tudsz kialakítani egy előnyös megjelenést, és mit érdemes figyelembe venned az öltözéked megtervezésénél

Amíg a különböző szakértők csak egy-egy területtel foglalkoznak, addig mi az embert tartjuk fontosnak, és azzal foglalkozunk, hogy az énképed  hogyan hat ki az életed minden területére. Így nemcsak vonzóbb és magabiztosabb leszel, hanem a magán és munkahelyi kapcsolataidban is sikeresebb leszel egyaránt.

Egyedülálló és gyönyörű nő vagy, akinek kifejezetten neki megfelelő megoldásokra van szüksége. Ez a hazánkban elérhető legszélesebb körű ilyen jellegű tudás, mely hozzásegít, hogy a páncélok alól előkerüljön az a csodálatos nő, aki büszke, hogy önmaga lehet és készen áll arra, hogy emelt fővel nézzen szembe az élettel.

Légy vonzóbb és sikeresebb az énképed három területének fejlesztésével

Ebben a program mindhárom területre koncentrálunk, mert

  • Mire jó egy gyönyörű ruha, ha nem érzed benne magabiztosan magad?
  • És mire jó a pozitív gondolat, ha nem fejezed ki?
  • Ha nem mutatod meg a környezeted felé helyesen magad, akkor sokkal nehezebben alakítasz ki megfelelő kapcsolatokat, és mindez kihat az életed minden területére.

Pozitívan megváltozik, hogy mit gondolsz majd magadról

Mit gondolunk magunkról és a saját vonzerőnkről? Minden gondolat formálja az énképedet.
Szükség van az egészséges önbizalomra, önszeretetre. El kell döntened, hogy ki vagy, mit gondolsz magadról és a világról.

Stílusos, ragyogó lesz a megjelenésed,
és elégedetten nézel a tükörbe

A stílus az, ahogyan megjelensz. Az énképed tükrözése. A stílus önkifejezés, mert a meg-jelenésünknek fontos szerepe van. Bevált szakértői tippek, hogy hitelesen tud megmutatni magad, és a kommunikálni a világ felé, hogy ki is vagy.

Javulnak a kapcsolataid, igazán élsz a lehetőségeiddel

A környezeted formálja az énképed. Minden, ami körülvesz, választás… Munka, hivatás, párkapcsolat, család. 
A kis napi döntéseid megerősítik, hogy kinek is hiszed magad. Hozd létre a saját egyedi 5 csillagos életedet.

Az énképed három területe hatással van a megjelenésedre, a kapott lehetőségekre, a kapcsolatok minőségére. Még azt is befolyásolja, hogy mennyire leszel sikeres és gazdag.

De ami a lényeges, hogy befolyásolja a legfontosabb kapcsolatodat: a saját magaddal fennálló viszonyodat.

Lehet, hogy már sok időt töltöttél azzal, hogy a változásra vágytál. Lehet, hogy jártál tanfolyamokon, olvastál könyveket. Ezek a dolgok felkészítettek a következő lépésre. Itt az ideje, hogy hatalmas lépéseket tegyél és kilépj az életed színpadára.

Milyen lenne az életed, ha valóban rendkívülinek látnád magad?
Készen állsz megismerni azt a ragyogó nőt, aki vagy?

Hadd mutassam be neked!

Nemcsak a tükörben látott képen segítünk, hanem azon a képen is, amit a fejedben látsz.

A személyes stílus és az életvezetési tanácsadás egyedülálló kombinációjával dolgozunk.

Több mint 5 éve dolgozunk Magyarországon elsőként azzal, hogy egyfajta integrál szemlélettel az embert teljességében látjuk. A holisztikus szemléletünknek köszönhetően meglátjuk ügyfeleink szépségét, és segítjük ezt ki is fejezni.

Miért bízz bennem?

Első kézből tudom, mennyire nehéz és fojtogató érzés az igazi önmagad helyett láthatatlannak lenni. Sokáig küzdöttem, hogy láthatóvá váljon az igazi énem. Kilépve egy mély lelki gödörből és egy romboló párkapcsolatból sokat dolgoztam, hogy magamra találjak. Később, mint párkapcsolati tanácsadó is láttam, hogy mennyire romboló tud lenni az emberi kapcsolatokra, hogy a nőknek nem megfelelő az önbizalma. Sajnos a nők 80%-a nem elégedett magával. Noha rájöttem, hogy az igazi önbizalom belülről fakad, a magabiztossághoz a nagyszerű stílus is nagymértékben hozzájárul.

Fontos küldetésként tekintek a munkámra

Anyaként két lányt neveltem fel, és törekedtem átadni nekik a tudást, hogy elfogadják és megszeressék magukat. Ma már pont a lányommal, Karinával közösen dolgozunk.

Hosszú évek személyes és szakmai tapasztalataival rendelkezünk, de még mindig folyamatosan képezzük magunkat. A stílussal kapcsolatos önfejlesztő élményed nemcsak szórakoztató, hanem valóban figyelemre méltó és életet változtató lesz a készségeink egyedülálló kombinációjának köszönhetően (stíluskommunikációs, coaching és pszichológiai tudás).

Küldetésünk, hogy a hozzád hasonló fejlődni kívánó hölgyeknek segítsünk megérteni az értéküket, meghatározni és elérni az álmaikat, anélkül, hogy kevésnek és érdemtelennek éreznék magukat.

A tudást át kell adni a nőknek, ezért inspiráljuk a nőket, hogy kibújjanak a kagylóhéjukból. Ezt segíti nagysikerű az Elegancia a gyöngyökön túl című könyvem is.

Visszajelzések Rólam mondták

Görög Ibolya

Ladányi Bea nem „dumál rá”, hogy ilyen legyél vagy olyan, hanem abban segít, hogy mi magunk jöjjünk rá, érdemes élni, a jó élet csak rajtunk múlik, hogy az elegancia nem pénz kérdése, hogy az énképünk kialakításában ne engedjük be a média sugallatait.

Rácz Anikó

Érdekes, hogy Beáékkal beszélgetve hogyan alakult pozitív irányba a testképem, hogyan világítottak rá a pozitív szép tulajdonságokra. Ezek és a színeim ismeretében könnyebb lesz megtalálnom ismét a saját stílusomat, és a külső harmóniát, mely hozzájárul a belső helyreállításához is.

Johnné Baki Mária

Bea hatalmas tudását mind a belső, mind a külső szépségről rendszerezve és könnyen fogyaszthatóan tárja elénk. Bea egy új út lehetőségét mutatja meg nekünk, és rajtunk múlik, hogy kezét fogva, elindulunk-e rajta? Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok a lelkével, Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok a lelkével, a tükör előtt és a ruhásszekrénye tartalmával, valamint eredményes kiteljesedést!

Bojtos-Orosz Ivett

Ezek a mindennapi életben is hasznos tanácsok az egész megjelenését befolyásolják az embernek, mely kihatással van a környezetünkre és persze ránk is. Kiváló hatással lehet az önbizalmunkra és a magunkról alkotott képre.

Nádudvari Gabriella

Nemcsak az öltözködéskultúra kapcsán ad hiteles tanácsokat, hanem holisztikus szemléletével sok nőnek segít abban, hogy érzékelje, kibontakoztassa és szeresse legjobb önmagát.

Nézzük, mit kapsz, amikor csatlakozol?

Exkluzív képzés során játékos, kreatív módon kerülsz közelebb magadhoz… Egyszerűen megszereted önmagad!

Egy hiánypótló programot kapsz, nem találsz még csak hozzá hasonlót sem. Ez sokkal több, mint egy stílusprogram. Ez a program egy megjelenésen túlmenő tapasztalás, önismeret, hogy megértsd az öltözködésed mögött rejlő lélektani dolgokat is.

A stílus és a pszichológia területén, újszerű útvonalakon keresztül új tapasztalatokat, felismeréseket és felfedezéseket fogsz találni az önismerethez.

A stílusod lehet tökéletes eszköz, mely segít katapultálni a legnagyobb álmaid és a jövőképed eléréséhez

Charmina Varázs VIP Közösség

Hogyan használhatod?

Kényelmes fejlődés

Egészséges lesz az önelfogadásod és az önbizalmad. Az önfejlesztést segítő letölthető  munkafüzetek segítik az anyag feldolgozását. Online hozzáférés segítségével tartózkodási helytől függetlenül, kényelmesen a kanapédból fejlődhetsz a saját ütemedben.

Szakértői stílus tippek

Trendkövető bejegyzések, inspirációs szemléltető képek és példák a saját stílusodhoz. Foglalkozunk a különböző testalkatnak, kornak, és személyiségtípusoknak megfelelő öltözködéssel, hogy tisztában legyél azzal, mit érdemes beépítened a megjelenésedbe.

Támogató női közösség

Lépj be a lehetőségek világába, ne légy észrevehetetlen, használd ki az előnyös megjelenésben rejlő lehetőségeket.
Érj el sikereket a munkádban, a vállalkozásodban, az emberi kapcsolataidban.

Csak néhány témakör, amivel többek között foglalkozunk a zárt VIP közösségben:

Exkluzív cikkek, tippek, példák, videók a különböző témákban – a zárt csoportban közzétett posztok, pdf-ek, videós tartalmak formájában. Charmina gyöngyök – heti motivációs percek, önismerettel foglalkozó témák, kihívások a csoportban, ezekhez segédanyagokat biztosítunk a csoportban.

Néhány példa a már most elérhető anyagokból:

Miért fogod szeretni ezt a VIP tagságot?

További előnyök,  kedvezmények

  • Rendszeres időközönként szervezünk személyes találkozókat, melyeken nemcsak hasznos, a közösség tagjait érdeklő témákat beszélünk át, de lehetőség lesz a kötetlen beszélgetésekre, hogy jól érezzük magunkat.
  • A VIP közösség részeként nemcsak elsőbbséget élvezel, bármely álta-lunk bevezetésre kerülő programra, eseményre való jelentkezéskor, de a találkozókon kedvezménnyel tudsz részt venni.
  • Titkos promóciókban részvétel – kiemelt akciók, melyek csak a VIP tagok részére érhető el csak.
  • Bónuszok

Most már elég jól látod, hogy miről is szól ez a VIP program.

De vajon neked való?

Ha szeretnél figyelemre méltó lenni, akkor ne keress tovább, ez a program neked való. A Charmina VIP közösség megfelel minden korosztályú nőnek. Nem baj, ha már (rég) elmúltál húsz éves és az alakod sem tökéletes. Van egy jó hírem! Nem kell mindenáron tökéletesnek lenned!
Elég csupán tisztába lenni azzal ki vagy, milyen értékeid vannak és bátran felvállalva megmutatni azokat.
Akkor is, ha ezzel kicsit kilógsz a sorból, sőt talán pont azért!
Rendkívüli vagy! Legyél önmagad, merd felvállani azt, aki vagy!

Várunk mindenkit, aki

NEM neked szól a program, HA:

Elismerő tekintet garancia

A zárt csoportban rengeteg plusz hasznos anyagot osztunk majd meg, ha ezeket elolvasod, figyelembe veszed, akkor nem fordulhat elő, hogy nem kapsz a környezetedtől pozitív elismeréseket.

Egyedi tartalom garancia

Az egyedi holisztikus szemlélet mellett kézelfogható tudás. Unalmas elméleti témák helyett gyakorlatban is jól működő tippek, trükkök, tanácsok.

Íme a 100% -os elégedettségi garanciám: amennyiben nem következik be nálad pozitív változás, miközben a zárt csoport bejegyzéseit figyelemmel kísérted, és a feladatokat, munkalapokat kitöltötted és elvégezted, akkor kapsz egy bónusz egyórás ingyenes választható személyes vagy online konzultációt.

Hozd meg életed egyik legjobb döntését, és csatlakozz a Charmina VIP Közösséghez

Ha életedet és stílusodat emelni akarod, tarts velünk!

Most kedvező áron hozzáférhetsz ahhoz a támogatáshoz, amelyre szükséged van ahhoz, hogy megváltoztasd, ahogy magadat látod, és ezáltal megváltoztasd az egész életed.

Milyen csomagok közül tudsz választani?

Alap csomag

Fél éves csomag:

Bónuszok:

19.970 Ft

Haladó csomag

Éves csomag:

Bónuszok:

39.970 Ft

Kiemelt csomag

Éves csomag + tanácsadás:

Bónuszok:

79.970 Ft

Mi lenne, ha meglepnéd magad, vagy valamelyik szerettedet Karácsonyra?

Most kedvező áron hozzáférhetsz ahhoz a támogatáshoz, amelyre szükséged van ahhoz, hogy megváltoztasd, ahogy magadat látod, és ezáltal megváltoztasd az egész életed. Az éves haladó program napi szinten alig több, mint 100 Ft… hát nem érdemelsz meg magadnak ennyit?

Várj! Az egy éves csomagokhoz a további meglepetések járnak:
Hogy igazán jó élmény legyen a VIP tagságod, számos meglepetéssel szeretnénk megajándékozni, ezek kerülnek az ajándékcsomagodba a tagságod mellett. 

Karácsonyi limitált csomag ajánlatunk tartalma az éves haladó és a kiemelt program megrendelése esetén az első jelentkezőknek:

Gyakran ismételt kérdések

Félreértések, amik miatt lemaradhatsz a tudásról, amivel varázslatosan tudsz fejlődni

Válaszolj őszintén a következő kérdésekre: Mennyi pénzt költöttél el eddig a rossz ruhaválasztásokból fakadó vásárlásokra? Ha összeadnád azoknak a ruháknak az értékét, amit csak megvettél, de igazából soha nem viselted, milyen összeg jönne ki? És akkor még ne is gondoljunk arra az érzelmi költségre, amivel jár az, ha nincs egészséges önbizalma annak, aki nincs tisztában azzal, hogy ki is ő valójában.

Ha belegondolsz, mire költesz el naponta 100 Ft-ot, akkor a Charmina Varázs VIP programhoz való csatlakozás az egyik legjobb befektetés, amelyet önmagad érdekében megvalósíthatsz.

A zárt Facebook csoportban bármikor felteheted a kérdésed.

Nem hiszem, hogy bármi miatt érdemes visszatartanod az életed, a boldogságod. Sok nő sokkal karcsúbb külsőt tud létrehozni, ha elkezdi alkalmazni a kapott stílustrükköket. És ez nagyon sokszor ad egy hatalmas lökést, motivációt, amire szükségük volt az új életmódváltáshoz és fogyáshoz.

Akkor jó helyen jársz, mert az itt megszerezhető tudás elsajátítása nemcsak befektetés önmagadba, hanem segíti a ruhák tudatos vásárlását, és viselését. Sokkal kevesebbet fogsz ruhákra feleslegesen költeni.

Ez egy tökéletes lehetőség, hogy fejleszd magad, egyrészről, hogy mit érzel magaddal kapcsolatban, másrészről, hogy mikor újra többet mész dolgozni, társaságba, akkor már egy új, csodás nőként mutatkozz.

Írj nekünk bizalommal, nehogy egy megválaszolatlan kérdés állja útját a magabiztos, stílusos megjelenésednek.

A stílustanácsok és az önismeret egyedülálló, erőteljes és intelligens módú ötvözésével az önfejlesztést segítő hasznos anyagokat kapsz, a feldolgozást letölthető és kinyomtatható munkalapok is segítik. A programon belül alapokat kapsz a pszichológiai és öltözködési típusod megértéséhez. Ezenkívül lesznek személyes találkozók, rendezvények. Az éves előfizetők bónuszai között van személyre szóló egyéni tanácsadás is, ami igénybe vehető személyesen, vagy online. De ne felejtsd el: a fejlődés és az igazi elmozdulások akkor fordulnak elő, amikor éled az életed és alkalmazod a tanultakat.

Természetesen! Valójában egy lépéssel előrébb jársz, mert először önmagadat kell elfogadnod ahhoz, hogy megváltoztathasd magad. Ha azonban küzdött a célok eléréséért és a tartós változásért, kulcsfontosságú az énképed emelése. Ráadásul a rendkívüli nők mindig fejlődni akarnak, mert tudják, hogy csak ez az egyetlen életük van, és meg akarják nézni, mi minden lehetséges.

Ne feledd, hogy a stílus nem csak a viselt ruhákra vonatkozik; hanem az egész megjelenésedre, melynek számos aspektusa van. A Charmina Varázs VIP program során mindig keressük a módját, hogy még erőteljesebben növekedhessünk és megjelenhessünk.

A stílus tekintetében nincs „megfelelő méret”. Rendelkezz bármilyen testakattal, a megszerzett tudások garantáltan segítenek abban, hogy jobban érezd magad.

Nincs jobb idő, hogy befektess önmagadba. Új életszakaszban vagy, és a jövőbeli önmagad megnyilvánulásával és az öltözködéssel jobbá teheted a következő 20 évet, mint az elmúlt éveidet, amikor lehet, hogy kevesebb figyelmet szenteltél magadra.